Черно море ще отвoри пункт за тестове за COVID-19, за

...
Черно море ще отвoри пункт за тестове за COVID-19, за
Коментари Харесай

Черно море отваря пунктове за тестове за коронавирус преди мача с Берое

Черно море ще отвoри пункт за проби за COVID-19, с цел да могат всички искащи да участват на дуела от 16-я кръг на efbet Лига сред " моряците " и Берое.

" Както е известно, срещите на стадиона могат да се следят единствено със " зелен документ ", който се издава на хора, приключили цикъл на имунизация, преболедували ковид или с негативен антигенен и PCR тест, а инспекцията му по входовете ще отнеме повече време. PCR пробата е годен 72 ч, а антигенният - 48 часа от вземането на тестът.

Пунктът за тестване ще работи от 9,30 часа до 14,30 часа в деня на мача - петък, 26 ноември и ще е позициониран на бул. " 8-ми Приморски полк " до касите за билети на стадиона. Цената е преференциална - 8 лева за антигенен тест, а останалата част от парите за него се поема от клуба.

Двубоят сред Черно море и Берое е в петък от 16:45 часа.

ВАЖНО! ПФК Черно море приканва хората да си купуват билети за дуела единствено в случай че имат годен документ. Хора без подобен няма да бъдат позволени на стадиона. Носете си и персонални карти ", оповестяват в формалния уебсайт на варненци.
 Илиан Илиев: Когато теренът и изискванията са положителни - можем да печелим
Илиан Илиев: Когато теренът и изискванията са положителни - можем да печелим

Специалистът приказва след победата
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР