Черно море се превръща в атрактивна дестинация за луксозни куризни

...
Черно море се превръща в атрактивна дестинация за луксозни куризни
Коментари Харесай

Отлична новина за Бургас: Много пари идват от чужбина за морския град

Черно море се трансформира в атрактивна дестинация за първокласни куризни кораби. Това сподели по-рано през днешния ден пред публицисти шефът на „ Пристанище Бургас “ ЕАД и ръководител на непрекъснатата комисия по превоз и морско дело Диян Димов, написа " Флагман ".

Той бе горделив да съобщи, че една от най-известните компании в този бранш – Crystal Cruises приготвя пътешестване до Морската гара в Бургас. Водят се договаряния и с други компании, до този миг главният проблем бе Турция поради наложеното изключително състояние. 

„ Гарантиран ни е първокласен круиз за 2021 година Корабът Crystal Symphony (Кристална симфония) е дълъг към 250 метра с пентхаус жилища. Миналия месец изключителното състояние в Турция отпадна и в този момент е доста по-лесно да се приказва за този вид туризъм. В бъдеще съм уверен, че Бургас ще се трансформира в топ дестинция “, съобщи Диян Димов.

Той посочи, че със градежа на врата в Крайморие, който би трябвало да завърши до 2020 година, ще се отвори една изключителна опция за местен туризъм.

„ Един маршрут от Бургас-Крайморие-остров Света Анастасия-Сарафово освен би бил чудесна атракция за хиляди туристи, само че и би могъл да работи като спомагателен за хората, идващи в града с огромните и първокласни кораби като Crystal Symphony. Убеден съм, че това би привлякло хиляди туристи, защото нашите крайбрежия са едни от най-красивите в света и доста хора стартират последователно да осъзнават този факт “, безапелационен бе Димов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР