Черно море привлече четвърти нов футболист, обявиха от клуба. Това

...
Черно море привлече четвърти нов футболист, обявиха от клуба. Това
Коментари Харесай

Черно море представи белгийски полузащитник

Черно море притегли четвърти нов футболист, оповестиха от клуба. Това е 24-годишният белгиец Файсел Касми. Халфът подписа с “моряците” и ще носи фланелката на варненския отбор с №29 през новия сезон.

Касми е роден на 31 октомври 1995 година и играе като вътрешен халф. Силният му крайник е левия. Започва кариерата си в елитния белгийски Лиерс, за който записва общо 49 мача с 6 гола. През 2015 година е преотстъпен в Стандарт Лиеж, където изиграва 4 мача, а през 2016 година е част от кипърския Омония, за който записва 2 мача.

През 2018 година Касми минава в ирландския Уотърфорд. Там изиграва 12 мача и вкарва 2 гола. След това се завръща в родината си и записва 4 мача за Беершот. В началото на 2019 година подписва с Геел, където изиграва 13 мача и бележи 5 гола, а през сезон 2019/20 е част от Визе. За този клуб записва 18 мача с 2 гола.

Файсел Касми взе присъединяване в контролата с Черноморец Балчик през предходната седмица, като даже се разписа във вратата на противника за крайното 3:0. efbet Лига 2 кръг, неделя 16 август  Етър 0:4краен резулат  Черно море
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР