Черно море приема Ботев (Пловдив) във финален мач за седмото

...
Черно море приема Ботев (Пловдив) във финален мач за седмото
Коментари Харесай

Черно море и Ботев в битка за седмото място

Черно море приема Ботев (Пловдив) във заключителен мач за седмото място в efbet Лига. Двубоят на " Тича " е от 20:00 часа. Победителят от този мач ще се изправи против третия в шампионската група, с цел да дефинира последния участник в Лига Европа.

Двата отбора отстраниха надлежно Арда и Етър с победи с по 1:0 през седмицата.

" Моряците " и " канарчетата " към този момент се срещнаха два пъти през сезона. В първия мач Черно море завоюва с 2:0 във Варна, а в ответната среща в Пловдив нямаше победител - 1:1.

Домакините евентуално ще излязат в състав Митрович под рамката и пред него в отбрана Станчев, Хантакиас, Янчев и Панов. Георгиев и Вуцов ще са опорните халфове, а Милушев и Курьор ще оперират по крилата. Атаката ще води Иса, а зад тила му ще работи Ангелов.

Ботев има проблеми за днешния мач. Александър Тонев и Лъчезар Балтанов са контузени, а Радослав Терзиев е осъден. Така срещата ще стартират Георгиев на вратата и Филипов Бандаловски, Работов и Марин в защита. Джонатан ще е отбранителен полузащитник, а пред него в средата ще бъдат Неделев и Барбоса. Шопов и Бурбано ще стартират на двете крила, а в офанзива още веднъж ще бъде Вутов.

Главен рефер на мача е Николай Йорданов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР