Черно море приема Берое в мач от 12-ия кръг на

...
Черно море приема Берое в мач от 12-ия кръг на
Коментари Харесай

Мирослав Енчев: Гоним високи цели

Черно море приема Берое в мач от 12-ия кръг на efbet Лига. Двубоят ще се изиграе на стадион "Тича " от 20:00 часа в петъчната вечер. Срещата може да наблюдавате директно в ефира на DIEMA SPORT и минута по минута на GONG.BG.

Един от стълбовете в защитата на Черно море Мирослав Енчев оказа помощ на отбора да стабилизира играта си в отбрана. Той започва като титуляр 10 от 11-те мача в елита като изключение беше дуела с Левски.

"Радвам се, че съумявам да играя, само че би трябвало на подготовка, и на мачове да се доказваш, с цел да защитаваш мястото си измежду титулярите. Доста елементарно се работи с Илиан Илиев, знаем какво би трябвало да играем, съумява да ми стимулира, да се забавляваме на терена и в случай че може да победим ", разяснява Енчев.

"Щастлив съм, че означих гол, само че не успяхме да победим, а за аления картон много глупава постъпка от моя страна да направя подобен фаул. Гледам да не върша такива нарушавания, само че на моята позиция се случват такива неща. В Берое можеше и по-добре да се показва. Берое са добър и отракан тим, само че мисля, че ще победим, без значение, че няма да играя в този мач. Мисля си, че ще успеем да влезем в топ 6, то в този момент стартира шампионата има много мачове. Мечтата ми е да играя край в шампионата за Купата на България с Черно море ", съобщи още бранителят на Черно море.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР