Черно море постигна победа в първата си контрола от подготовката

...
Черно море постигна победа в първата си контрола от подготовката
Коментари Харесай

Черно море стартира с убедителна победа контролите

Черно море реализира победа в първата си контрола от подготовката си за новия сезон. На стадион "Тича " във Варна "моряците " победиха Черноморец /Балчик/ с безапелационното 6:0.

През първата част домакините бяха по-активният тим, до момента в който гостите залагаха на епизодични контраатаки. Първото съществено състояние бе за Черно море в 25-та минута, когато Васил Панайотов стреля диагонално отдясно от границата на наказателното поле, само че топката се отби в страничната греда. Домакините поведоха в 37-та минута. Родриго Енрике проби от ляво, навлезе в наказателното поле на Черноморец, преодоля няколко бранители на гостите и центрира остро, а Аристот Ндонгала засече топката за 1:0. В 44-та минута съдията отсъди дузпа за Черно море за нарушаване против Мартин Костадинов, а Васил Панайотов бе прецизен от бялата точка за 2:0.

В 53-та минута Черно море означи нов гол. Новото попълнение на домакините Жордао Кардозо вкара с хубав шут от доста дребен ъгъл за 3:0. В 57-та минута Жоржиньо засече с глава топката след центриране отдясно, само че тя мина настрана от вратата. В 66-та минута Черно море вкара четвърти гол. Велислав Василев откри в наказателното поле на гостите Жоржиньо, който овладя топката и със страховит шут от десетина метра вкара за 4:0.

В 73-та минута Черно море повиши резултата на 5:0. жоржиньо бе открит в наказателното поле, овладя топката, завъртя се и стреля и вкара за 5:0. В 79-та минута Черно море ркара нов гол, а Жоржиньо оформи хеттрика си. Първо Илиан Илиев - младши стреля рисково, само че топката се отби в напречната греда и се върна на игрището, а Жоржиньо със задна ножица оформи крайното 6:0. В контролата за Черно море взе участие пристигналият на проби от Царско село ляв бек Галин Минков.

Утре Черно море отпътува за Банско, където ще организира главната част от лятната подготовка. В зимния ни курорт "зелено-белите " имат планувани три инспекции. За 19 и 24 юни се търси противник, а на 26 юни Черно море ще играе с Ботев /Враца/.

Отборът се завръща във Варна на 29 юни и до старта на шампионата ще тренира вкъщи. На 3 юли Илиан Илиев е възнамерявал две контроли. Единият противник е Виторул /Румъния/, като се търси тим за втората инспекция.

Официалното показване на тима за новия сезон в Първа професионална лига ще е на 6 юли със спаринг против Дунав /Русе/.

Първият мач на "моряците " от сезон 2019/2020 година ще е против Локомотив /Пловдив/ на стадион "Тича " във Варна./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР