Черно море посреща в първия мач от 11-ия кръг в

...
Черно море посреща в първия мач от 11-ия кръг в
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 ще търси първа победа като гост

Черно море посреща в първия мач от 11-ия кръг в efbet Лига. Двата отбора се изправят един против различен на " Тича " във Варна в 17:00 часа. Всеки от тях се надява да вземе трите точки. За столичани това ще е казус през този сезон, в който те към момента нямат триумф надалеч от вкъщи.

ЦСКА 1948 има късмет да се намести в топ 3 в класирането, в случай че успее да вземе успеха в този мач. Възпитаниците на Красимир Петров влязоха в мощна серия и записаха 3 победи и 1 тъждество в последните си 4 мача в шампионата, което им разреши да създадат сериозен скок в класирането. Сега те се надяват да създадат и идната стъпка и да се наредят в челната тройка.

Черно море също е в напредък преди днешния мач. " Моряците " записаха два триумфа в последните си две срещи с (3:0) и (2:1), като изключително впечатляващ бе триумфът на " Герена " предишния кръг, защото варненци направиха поврат с човек по-малко на терена.

Интересен факт е, че Черно море е отбелязал гол във всеки от досегашните си мачове от началото на сезона. пък не стопира да бележи, като към този момент има 11 гола на сметката си и води в голмайсторската листа. В същото време ЦСКА 1948 се показва много нерешително като посетител. " Червените " нямат победа, а нямат даже маркиран гол надалеч от вкъщи.

Домакините през днешния ден ще бъдат без санкции, както и без контузения. Очаква се те да излязат в състав Дулгеров под рамката и пред него Попов, Димов, Енчев и Панов. Велев и Панайотов ще са опорни халфове, а ще работи като плеймейкър. Вилела и Иса ще бъдат на двете крила, а офанзивата ще води Курьор.

Добрата вест за гостите е, че бранителят не е инфектиран с COVID-19, като преди седмица е изкарал друго вирусно заболяване. Той обаче към този момент е здрав и подготвен за игра. На линия се чака да бъде и. Така единайсеторката на " алените " ще е формирана от Наумав на вратата и в отбрана, Василев, Петров и Марин. Юсеин и Шопов ще са опорни полузащитници, а Иванов ще е в ролята на плеймейкър. и Топузов ще оперират по крилата, а офанзивата ще води Камбуров.

efbet Лига, 11 кръг:

ЧЕРНО МОРЕ - ЦСКА 1948

Вероятни сформира:

Ч. МОРЕ: Дюлгеров, Попов, Димов, Енчев, Панов, Панайотов, Велев, Родриго, Вилела, Иса, Курьор

ЦСКА: Наумов, А. Александров, Василев, Петров, Марин, Шопов, Юсеин, Иванов, Д. Александров, Топузов, Камбуров

Стадион: " Тича ", Варна
Съдия: Георги Димитров
Начало: 17:00 часа

efbet Лига 11 кръг, петък 30 октомври  Черно море 17:00предстои  ЦСКА 1948
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР