Черно море посреща Ботев (Пловдив) от 15:30 часа в мач

...
Черно море посреща Ботев (Пловдив) от 15:30 часа в мач
Коментари Харесай

Ще се възползва ли Черно море от минорното настроение на Ботев ?

Черно море посреща Ботев (Пловдив) от 15:30 часа в мач от 8-ия кръг на плейофите в първата шестица на родното състезание. И двата тима доиграват сезона, откакто не съумяха да изпълнят задачите си. " Моряците " останаха без шансове за присъединяване в Лига Европа, а " канарчетата " отстъпиха в историческия край за Купата на България против Локомотив (Пловдив) и също ще пропуснат евротурнирите.

Черно море има да си връща на " жълто-черните " за трагичното отпадане в шампионата за купата след осъществяване на дузпи. Тимът на Илиан Илиев завоюва последния си мач против Ботев - 2:0 на " Коматево " преди месец. Сега домакините могат да изместят противника си от 5-ото място в класирането, в случай че още веднъж сграбчен трите точки.

" Моряците " позволиха общо 8 гола в дуелите с ЦСКА-София и Левски, само че през днешния ден ще се опитат да са доста по-внимателни в отбранителен проект. Стефан Станчев е осъден, а Радослав Василев лекува травма и също няма да играе. Атаката ще води Жоржиньо, подкрепян от Аристот Ндонгала, Мартин Минчев и ветерана Георги Илиев, който получи повиквателна за националния тим от новия селекционер Красимир Балъков.

В Ботев разочарованието след изгубения край в сряда е голямо. " Канарчетата " мъчно ще намерят мотивация за идния дуел, само че все пак се чака Николай Киров да пусне титулярите на " Тича ". На вратата ще е Даниел Кайзер, който е с изтичащ контракт, а Иван Чворович въобще не попадна в групата. В предни позиции ще стартира Антонио Вутов. Зад него ще работят Васил Шопов, Лъчезар Балтанов, Тодор Неделев и Александър Тонев.
ППЛ - 34-и кръг:

ЧЕРНО МОРЕ - БОТЕВ (ПЛОВДИВ)

Вероятни сформира:

ЧЕРНО МОРЕ (4-2-3-1): Дюлгеров; М. Костадинов, П. Димов, Генев, М. Енчев; Панайотов, Витанов; Ндонгала, Д. Илиев, М. Минчев; Жоржиньо
Старши треньор: И. Илиев
БОТЕВ ПД (4-1-4-1): Кайзер; Филипов, Пиргов, К. Димитров, Е. Кардосо; Р. Апостолов; В. Шопов, Неделев, Балтанов, А. Тонев; А. Вутов
Старши треньор: Н. Киров

СЪДИЯ: Г. Давидов
СТАДИОН: " Тича "
НАЧАЛО: 15:30 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
ГЛЕДАЙТЕ ТУК Първа лига 8 кръг, събота 18 май  Черно море 15:30предстои  Ботев (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР