Черно море победи и в реванша Септември, както и в

...
Черно море победи и в реванша Септември, както и в
Коментари Харесай

Черно море крачи към плейоф за Лига Европа, Фенуш с прекрасни попадения

Черно море победи и в реванша Септември, както и в първия мач - 2:1 и по този начин с общ резултат 4:2 продължава битката в плейофите за Лига Европа.  " Моряците " чакат идващия си противник, който ще бъде решен в разногласието сред Локомотив (Пловдив) и Славия. Евентуален дуел би имало обаче единствено със " смърфовете ", защото в случай че Славия победи, то ще последва непосредствено класиране за Черно море във финалния плейоф против третия в първата шестица, тъй като " белите " към този момент се класираха за Лига Европа посредством извоюваната Купа на България.

Срещата стартира в доста постепенно движение, а играта се водеше най-вече в центъра на терена, като положения пред двете порти липсваха.

В 11-ата минута топката срещна гредата след центриране на Зехиров и интервенция на Галев.

Така се стигна до 39-ата минута, в която Черно море поведе. Голмайстор бе Мехди Фенуш, който вкара прелестно попадение със странична ножица след хубава асистенция на Зехиров.

Само четири по-късно Фенуш вкара нов хубав гол. Той бе открит по прелестен метод в наказателното поле и с компактен изстрел вкара топката в горния ъгъл на Галев.

През второто полувреме ситуациите липсваха, като с пропуск в 72-ата минута се регистрира голмайсторът Мехди Фенуш, който не съумя да преодолее вратаря на домакините. 

В 85-ата минута Септември понижи посредством Мартин Тошев, само че това не бе задоволително и по този начин Черно море стигна до крайния триумф.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР