Черно море отстъпи с 1:2 на Черноморец /Балчик/ в учебна

...
Черно море отстъпи с 1:2 на Черноморец /Балчик/ в учебна
Коментари Харесай

Черно море загуби от Черноморец Балчик

Черно море отстъпи с 1:2 на Черноморец /Балчик/ в образователна игра. Проверката се игра на стадион "Младост " във Варна, а в нея наставникът Илиан Илиев употребява много юноши от школата на отбора, състезаващи се в елитната група до 19 години, както и играчи, които са записали по-малко игрови минути в efbet Лига, оповестиха от варненския клуб. Останалите футболисти имаха обикновено занятие на стадион "Тича " тази заран.

"Моряците " поведоха в резултата в 15-ата минута. Дани Кики проби отдясно и пусна паралелен на голлинията пас към Жордао Кардосо, който на задна греда осъществя за 1:0.

Малко по-късно добра композиция приключи с гръмък удар на Исмаил Иса и положително избавяне на Християн Христов. Лъчезар Йорданов получи топката от Дани Кики, финтира защитник в наказателното поле, само че се забави и не съумя да нанесе удар. Йорданов видя нахлуващия Иса, копна топката към точката на дузпата, където нападателят със странична ножица прати кълбото в далечния ъгъл, само че стражът на гостите майсторски се разтегна и съумя да избие.

Минути след подновяването на играта Черноморец изравни. Даниел Георгиев центрира отдясно, а Иван Михайлов с глава вкара за 1:1. Малко по-късно Дани Кики насочи доста мощен удар от дъгата на наказателното поле, само че топката мина на сантиметри от горния десен ъгъл на вратаря Християн Христов. Последва прекрасен удар с глава на Мирослав Енчев, който засече центриране от корнер, само че топката мина около вратата.

В последната минута след неточност на вратаря Павел Евтимов гостите съумяха да осъществят. Автор на попадението стана Тодор Таушанов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР