Черно море отпадна на 1/8-финалите от турнира за Купата на

...
Черно море отпадна на 1/8-финалите от турнира за Купата на
Коментари Харесай

Черно море загуби минимално и отпадна от турнира за Купата

Черно море отпадна на 1/8-финалите от шампионата за Купата на България. “Моряците ” отстъпиха на Левски с 0:1 на стадион “Георги Аспарухов ” в София. Единственият гол в мача падна в 23-ата минута и бе дело на Мартин Райнов. Най-спорната обстановка в срещата бе в 34-ата минута когато Букаси Мехди вкара топката в мрежата на “сините ”, само че попадението не бе зачетено поради отсъден много противоречив фаул в нахлуване на Даниел Димов, оповестява формалният уебсайт на варненци.

Треньорът на Черно море Илиан Илиев заложи на Миодраг Митрович на вратата, а пред него в центъра на отбраната си партнираха Даниел Димов и Стефан Станчев. На десния бек бе Виктор Попов, а отляво Цветомир Панов. В средата на терена оперираха Васил Панайотов и Патрик Андраде, а по лявото крило стартира последното ново попълнение в отбора на “моряците ” Букаси Мехди. Отдясно бе Мартин Минчев, на върха на офанзивата – Исмаил Иса, а зад него Родриго Енрике.

В 4-ата минута Исмаил Иса получи топката в половината на домакините и опита да комбинира с Родриго Енрике, само че бранителите на Левски се оправиха. Малко по-късно Мартин Минчев проби отдясно, опита да продължи към аутлинията и да центрира, само че си поведе топката много мощно и тя напусна очертанията на терена.

В 16-ата минута Дени Алар нахлу в наказателното поле, само че вместо да стреля, потърси Робърта, само че сбърка и защитник на “моряците ” уся да пресече. В 24-ата минута домакините поведоха в резултата. След центриране на Живко Миланов от корнер, Ейолфсон отклони топката с глава, тя срещна тялото на Стефан Станчев и попадна в краката на Мартин Райнов, който от близо осъществя за 1:0.

В 34-ата минута Черно море посредством Букаси Мехди съумя да вкара топката в мрежата на Миятович, само че основният рефер Николай Йорданов отсъди нарушаване в офанзива на Даниел Димов. От щаба на “моряците ” и всички футболисти на варненци оспорваха решението на съдията, само че по този начин или другояче голът не беше зачетен. До края на полувремето Васил Панайотов насочи изстрел от фаул, само че Мияович съумя да избави.

През втората част варненци търсиха изравнителното попадение, което да вкара срещата в продължения, само че мъчно стигаха до чисти обстановки. Няколко центрирания в наказателното поле от корнери, само че затрудниха защитата на домакините. 87-ата минута след центриране от фаул, Даниел Димов смъкна топката с глава към Илиан Илиев, който откри кълбото от воле с левия крайник, само че надалеч от задачата.

Съставът на Черно море: Миодраг Митрович, Стефан Станчев, Даниел Димов, Цветомир Панов, Виктор Попов (84-Фахд Актау), Васил Панайотов (77-Илиан Илиев), Патрик Андраде (72-Аристите Ндонгала), Букаси Мехди, Мартин Минчев, Родриго Енрике, Исмаил Иса. /dnews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР