Черно море няма да може да разчита на петима от

...
Черно море няма да може да разчита на петима от
Коментари Харесай

Черно море загуби половин отбор за мача с Ботев

Черно море няма да може да разчита на петима от главните си футболисти за идното посещение на Ботев. Срещата ще се играе в събота от 15:00 часа в Пловдив.
 Илиан Илиев за Ивайло Стоянов: Надявам се в бъдеще да не се срещаме с този арбитър
Илиан Илиев за Ивайло Стоянов: Надявам се в бъдеще да не се срещаме с този арбитър

Наставникът разяснява в изявление мача с Левски

Заради санкции срещата с " канарчетата " пропущат Даниел Димов, който е санкциониран с 1000 лв., Виктор Попов (има санкция от 250 лева), Патрик Андраде (с санкция от 1000 лева), Мартин Минчев (с санкция от 1000 лева) и Исмаил Иса (с две санкции на стойност 3250 лева). Всички те получиха картони в срещата с Левски.

Трябва да се означи, че три от картоните бяха при спряла игра. Патрик беше глобен от основния арбитър поради насладата си след гола на Курьор. Халфът на " моряците " отиде при агитката на варненци, само че по този начин и не стана ясно с какво предизвика рефера да бъде глобен. Мартин Минчев получи жълт картон поради свалената фланелка след гола в 94-ата минута. Капитанът Даниел Димов видя картона с жълт цвят поради поисканото пояснение от основния рефер за изгонването на Исмаил Иса. Отделно формалното предизвестие на Виктор Попов беше поради безопасен фаул на тъча към централната линия.
 Снимка 468102
Източник:

Патрик Андраде е осъден за два мача поради насъбрани 9 жълти картони, което значи, че той няма да може да вземе присъединяване и в срещата с Царско село във Варна на 6 март от 17:30 часа.

Исмаил Иса е осъден за един мач поради насъбрани жълти картони, а настрана за директния червен картон в мача с Левски е получил наказване от още две срещи и санкция в размер на 3000 лв.. Така нападателят ще пропусне срещите с Ботев (Пловдив), Царско село и Берое.
 Снимка 468101
Източник:

Така обстановката пред Илиан Илиев става много тежка в последните срещи от постоянния сезон, в които няма да може да разчита на най-опитните си играчи. На всичкото от горната страна и самият ментор няма да може да управлява срещата от скамейката поради наказване.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР