Черно море никога няма да бъде море на НАТО, заяви

...
Черно море никога няма да бъде море на НАТО, заяви
Коментари Харесай

Кремъл: Черно море никога няма да бъде „море на НАТО“

Черно море в никакъв случай няма да бъде " море на НАТО " , съобщи представителят на Кремъл Дмитрий Песков, представен от „ Ройтерс “.

Думите на Песков идват, откакто украинският външен министър Дмитро Кулеба прикани Алиансът да играе по-голяма роля за сигурността в района. Русия и Украйна са черноморски страни, наред със страните членки на НАТО Турция, България и Румъния, показва осведомителната организация.

В нея Русия е изтъкната като ''държава-цивилизация''

Говорителят на Кремъл сподели още, че не следи здравословното положение на изтърпяващия присъда съветски опозиционер Алексей Навални, откакто негови сътрудници оповестиха, че здравето му се е влошило. Той посъветва публицистите да насочат въпросите си за здравословното положение на Навални към Руската федерална работа за осъществяване на наказванията.

" В момента няма планувана дата за каквито и да било телефонни диалози сред водачите на Русия и Китай ", отговори Песков на въпрос на публицист.

Разузнавателният дрон е летял на към 120 километра разстояние от Крим

Той добави, че не знае нищо за достоверността на информацията, изнесена от западни медии, които настояват, че Путин е провел среща сред притежателя на " Вагнер " Евгений Пригожин и съветския министър на защитата Сергей Шойгу за споразумяване на спора сред тях.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР