Черно море може да има нов старши-треньор още днес. От

...
Черно море може да има нов старши-треньор още днес. От
Коментари Харесай

Илиан Илиев продължава да бъде големият фаворит за треньорския пост в Черно море

Черно море може да има нов старши-треньор още през днешния ден. От управлението разкриха пред " Меридиан Мач ", че през вчерашния ден е имало дълга среща по тематиката.

Според информациите от варненския клуб към този момент са пратили оферта на експерт, като в този момент се чака неговият отговор. В медиите се спрягат много имена, като най-често споменаваните са на Илиан Илиев и Стойчо Стоев.

Ако първият се навие да поеме Черно море и бъде предпочетен от управлението, то рокадата е доста евентуално да стане след мача с Левски, защото Илиан въпреки всичко води Верея и преди време призна, че има спогодба за едноседмично предупреждение пред боса Галин Михайлов. Възможно е, несъмнено, да има и по-бърза развръзка. Стоев пък също е вероятен вид, само че той неведнъж акцентира, че към този момент е отклонил много предложения от България и продължава да чака работа в чужбина.

Това прави Илиев огромния любимец, още повече, че от Черно море подчертаха желанието си да вземат обвързван с историята на клуба човек.

 Георги Дерменджиев или Стойчо Стоев: Кой ще наследи Георги Иванов в Черно море?
Дерменджиев или Стойчо: Кой ще наследи Гонзо в Черно море?

Илиан Илиев също измежду разновидностите за ментор на " моряците "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР