Черно море и Царско село завършиха наравно 1:1 в двубой

...
Черно море и Царско село завършиха наравно 1:1 в двубой
Коментари Харесай

Черно море и Царско село не излъчиха победител

Черно море и Царско село приключиха наедно 1:1 в дуел от 14-ия кръг на efbet Лига, игран на стадион " Тича ".

Футболистите на треньора Любослав Пенев поведоха в резултата при започване на второто полувреме, с помощта на Ален Стеванович (52`). В добавеното време на мача Евгений Сердюк (90+1`) изравни от дузпа, оформяйки крайния резултат.
 Черно море - Царско село: 1:1 (Развой на срещата по минути) онлайн
Черно море - Царско село: 1:1 (Развой на срещата по минути)

Вижте тук

Така Черно море заема четвъртото място в класирането на шампионата с актив от 22 точки, колкото има и Ботев (Пловдив), който по-късно ще се изправи против Пирин (Благоевград). Царско село пък продължава да е на дъното с 10 пункта.

Двубоят стартира с напън на домакините, които владееха повече топката, само че не успяваха да намерят път към вратата на Янко Георгиев.
 Снимка 552591
Източник:

Въпреки това, Царско село стигна до първата заплаха в срещата. Иван Дюлгеров излезе доста несигурно отвън наказателното поле, с цел да отиграе една топка. Той я изрита в тялото на Живко Атанасов, след което топката попадна в Миси Мезу, който беше на празна врата, само че нападателят на Царско село изцяло разочарова, стреляйки в навън.
 Снимка 552590
Източник:

В 33-ата минута Христо Попадийн извърши нарушаване против откъсващия се Евгений Сердюк наоколо до наказателното поле, само че необичайно съдията Никола Попов остана безгласен.

" Царете " поведоха в резултата в 52-ата минута. Лукас Диас пусна отличен пас към играча, който беше изтърван от Цветомир Панов. Стеванович шутира по диагонала, пращайки топката в долния десен ъгъл на вратата на Иван Дюлгеров.
 Снимка 552589
Източник:

В 89-ата минута домакините получиха правото да изпълнят дузпа, откакто Янко Георгиев повали на земята Евгений Сердюк и съдията Никола Попов уточни бялата точка. Именно Сердюк се нагърби с отговорността и не сгреши.
 Снимка 552588
Източник:

В добавеното време на срещата имаше грозни подиуми на " Тича ". Футболисти на двата тима съществено се сдърпаха на терена, като в основата бяха Родриго и Йокич, които в следствие бяха изгонени.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР