Черно море е взел швейцарския вратар Миодраг Митрович (27 г.)

...
Черно море е взел швейцарския вратар Миодраг Митрович (27 г.)
Коментари Харесай

Черно море пробва швейцарски вратар

Черно море е взел швейцарския вратар Миодраг Митрович (27 г.) на проби, разбра " Тема Спорт ". Стражът се е включил към лагера на отбора в Банско през вчерашния ден, откакто е без тим тъкмо от година насам.

Последният мач на швейцареца е бил край за Купата на Румъния. Митрович е под рамката на Университатя Крайова при триумфа с 2:0 над Херманщад на 27 май 2018 година - 2:0. Въпреки че опазва мрежата си суха и е употребен в 11 турнирни мача, Митрович напуща Крайова.

През миналия сезон той по този начин и не си е намерил тим, само че в този момент от Черно море са решили да му дадат късмет. По-голямата част от кариерата на стража е минала във втора швейцарска дивизия с екипа на Локарно, за който има 81 мача. През 2013 година минава в италианския Бари, само че по този начин и не записва присъединяване. Между 2014-та и 2016-а е в елитния словенски Кърка, за който играе 47 пъти.

През сезон 2017/2018 година е в Университатя, където е бил съотборник с Радослав Димитров, Апостол Попов и Христо Златински. Висок е 184 см. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР