Черно море допусна загуба с 1:2 при домакинството си на

...
Черно море допусна загуба с 1:2 при домакинството си на
Коментари Харесай

Черно море отстъпи на Лудогорец при U19

Черно море позволи загуба с 1:2 при семейството си на Лудогорец в мач от 23-ия кръг на Елитната група до 19 години, игран на стадион “Корабостроител ” под Аспаруховия мост.

И двете попадения за гостите паднаха през първата част. В 7-ата минута Хюсеин Хюсеинов откри резултата, а в 35-ата Димитър Митков повиши на 2:0. “Моряците ” пък се регистрираха с няколко положителни положения пред вратата на разградчани, само че не съумяха да ги осъществят.

След почивката варненци пресираха противника, който се беше прибрал в личната си половина и разчиташе на контраатаки. В последните 10-ина минути футболистите на Черно море сътвориха куп обстановки. След няколко следващи пропуща в 87-ата минута Данаил Димов съумя да понижи с удар по диагонала. До края на срещата “моряците ” търсиха изравнителното попадение, само че по този начин и не съумяха да стигнат до втори гол.

Въпреки загубата отборът, воден от Мартин Христов остава водач в класирането с актив от 54 точки, с една повече от Лудогорец, само че с мач по-малко.

Срещата бе изгледана от треньорския щаб на представителния отбор на Черно море и футболисти от мъжкия тим. /dariknews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР