Черно море бе отборът, нанесъл единствените 2 шампионатни загуби на

...
Черно море бе отборът, нанесъл единствените 2 шампионатни загуби на
Коментари Харесай

Как Черно море остана на 5 минути от победата над шампиона?

Черно море бе тимът, нанесъл единствените 2 турнирни загуби на "орлите " през календарната година. Тази серия бе на път да продължи и в 19-я кръг на efbet Лига за сезон 2019/2020, откакто в 43-ата минута Актау откри за гостите от Варна.

Второто полувреме домакините натиснаха противниците си и стигнаха до изравнителен гол в 84-ата минута. Якоб Швиечок матира Митрович след акуратен удар с десния крайник в близкия ъгъл на стража.

3 минути по-късно попадение на Лудогорец бе анулирано поради нарушаване на Клаудиу Кешеру против вратаря на Черно море.

До края на срещата дуелът продължи да се развива единствено пред вратата на черноморци.

В самото продължение Сисиньо бе изпъден от игра с пряк червен картон, защото разказа да изрита Исмаил Иса без топка в централната зона на игрището.

В последна сметка мачът завърши при резултат 1:1 в Разград.

Наставникът на първенците - Станислав Генчев показа след дуела следното:

"Футболът е игра на голове. Говорихме в съблекалнята, че гола, който ни анулираха е чист. Не съм гледал обстановката и не мога да разясня. Ако са ни отменили чист гол, би трябвало да съжаляваме. Не би трябвало да се оправдаваме нито със съдии. Противникът игра почтено. Бранеше се колкото може. От единствената обстановки съумя да означи гол, която стана от поредност от наши неточности. В последна сметка сами сме си отговорни, че не успяхме да победим ", приключи той.

Илиан Илиев, старши-треньорът на Черно море съобщи следното:

"Лудогорец имаха някои обстановки, в които можеха по-рано да изравнят, тъй че не мога да кажа, че резултатът е действителен, само че е реалност, че е 1:1 и го одобряваме с нотка на отчаяние, че можеше да изравним в тези минути. И да има отчаяние, би трябвало да приемем нещата ", показа Илиев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР