Черно и дантела – това е комбинацията, избрана от Камила

...
Черно и дантела – това е комбинацията, избрана от Камила
Коментари Харесай

Какъв ще е стилът на Камила като кралица? Изоставя любимия си Шанел, за да заложи на британски марки

Черно и дантела – това е комбинацията, определена от Камила за най-важния ден от живота й, този, в който се трансформира в новата кралица на Англия. Сигурни сме, че не и е било елементарно да избере тържествено облекло, което да сплотява траурното събитие /напускането на този свят от нейната тъща/ и новата й роля в английската монархия, написа.

 

Силуетът, отличната направа, причудливостта на три-четвърти ръкавите и V-образното деколте, които нежно акцентират дантелата, са детайлите, които към този момент могат да ни подскажат за маршрута, който в този момент ще поеме дрешникът на Камила.

 

Тоалетът, с който брачната половинка на крал Чарлз III се появи за първи път пред общността след гибелта на Елизабет II, е дело на Фиона Клеър.  Новата кралица избира да залага на комфорта на първо място.

 

Напоследък, изключително по време на изключителните здравни обстановки, свързани с Covid-19, Камила употребява необятен деним. Да, тя несъмнено избира неангажиращите визии. Дори се приказва, че кралица Елизабет в никакъв случай не е носила дънки. Е, брачната половинка на Чарлз III го прави постоянно и с ненаситност.

 

Обзалагаме се, че Анна Валентин ще бъде доста заета в бъдеще. Тя е дизайнерът, към който Камила се обръща в решаващи моменти. Заедно с някогашния си сътрудник – Антония Робинсън, основават и роклите за гражданската й женитба и последвалата благословия на 9 април 2005 година Камила е първата кралска персона, която носи сватбената си рокля още веднъж, единствено две години по-късно.

 

Етническите нюанси са друга съществена характерност, която участва главно в стила й. Тя изненада всички, когато се появи паралелно до брачна половинка си на концерта на Platinum Party в Palace. Тогава видяхме Камила да носи обичайната кашмирена вълнена носия.  Меките платове, бродериите и скъпоценните и нежни материи могат още веднъж да се появят във визиите на кралицата при подобаващи условия.

 

За разлика от свекървата, която бе отстранила бежавото от дрешника си по институционални аргументи, тогавашната херцогиня не трябваше да се преценява с този проблем. Нейната работа бе просто да бъде елегантна.

 

Цветните палта евентуално ще се трансфорат в музейни експонати и отдалечен спомен за Камила. Тя би трябвало да стои една крачка зад брачна половинка си. Новите и визии би трябвало да варират в цветове като слонова кост, синьо и зелено.

 

Дали брачната половинка на крал Чарлз III ще се откаже от Chanel? Вероятно ще и се наложи да избра английските марки пред интернационалните такива. А всички знаем за любовта и към един избран бранд.

 

Едно от качествата, които Карло би трябвало да обича в своята Камила, несъмнено е пестеливостта. Новата кралица обича да употребява облеклата си наново. Но в случай че има нещо, което и двамата обичат да вършат, това е да харчат солидни суми за бижута. Кралят подарява скъпоценни бижута на обичаната си, избирайки на първо място от каталога на Van Cleef & Arpels .

 

Сигурни сме, че ще забележим такива и в новата одеждa на кралицата. Камила ще има опцията да покаже с лекост и бижутата на своята тъща-суверен, доста от които с неоценима стойност.

 

Въпреки че не чакаме фойерверки във връзка с кралското облекло, на фона на бижутата обичаме да мечтаем и сме сигурни, че там постоянно можем да получим нужната изненада.  Според мнозина, Елизабет II е имала голяма сбирка от бижута, които е избрала да не излага на показ през последните десетилетия.

 

Новата кралица може би не е на същото мнение. Затова чакаме да забележим богатата съкровищница, която ще бъде същинска приятност за очите.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !  
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР