Черно  стартира подготовката си за новия сезон. Първата тренировка се

Черно  стартира подготовката си за новия сезон. Първата тренировка се ...

Черно море започна подготовка. Илиан Илиев обяви целта за новия сезон.Черно  стартира подготовката си за новия сезон. Първата тренировка се проведе на стадион "Тича" като за нея се бяха събрали фенове на тима.

Илиан Илиев разкри, че с тима са подписали Пламен Димов и Ивайло Марков, които са централни защитници. Даниел Димов пък чака вариант да заиграе в чужбина. Халфът от Кабо Верде пък ще тренира с варненци докато треньорът прецени.  Варненци водят преговори с един нападател от чужбина. 

Младият футболист на тима Румен Касабов бе преотстъпен на Черноморец (Балчик).

"Не искам да правя големи промени, защото като излязат 10 и влязат 10 футболист трябва наново да започнем всичко. В момента сме с 23-ма полеви играчи, Даниел Димов е под въпрос, с нападател попълваме групата“, коментира Илиан Илиев.

„Като побеждаваш всеки формат е добър. Излизаме да играем, ще стане ясно какво търсим и тогава ще мислим. Не първо да смятаме точките без да сме показали игрови облик. Имаше моменти в миналия сезон, в които контролирахме топката, независимо на кой терен играем. Търсим още скорост на игра. При агресивна преса бързо губим топката. Първата ни цел освен намиране на игрови облик и селекция е влизане в шестицата. После ще мислим“, завърши треньорът.

Черно море ще изиграе седем контролни срещи по време на предсезонната подготовка. Първият съперник на варненци е тимът на Черноморец (Балчик). Спарингът е на 22 юни.

Ден по-късно отборът заминава на лагер в Банско. В зимния курорт “моряците” ще срещнат тимовете на Александрия (Украйна) на 29 юни и Септември (София) на 4 юли в Разлог. Търси се съперник за 27 юни.

На 6 юли Черно море се връща във Варна, а на 11-и ще проведе две контроли в един ден – с Лудогорец и Несебър.

Последният спаринг на варненци е срещу Поморие на 14 юли, като преди срещата ще е и официалното представяне на отбора за сезон 2018/2019 г.

Източник: petel.bg