Черно  стартира подготовката си за новия сезон. Първата тренировка се

...
Черно  стартира подготовката си за новия сезон. Първата тренировка се
Коментари Харесай

Черно море започна подготовка. Илиан Илиев обяви целта за новия сезон

Черно  започва подготовката си за новия сезон. Първата подготовка се организира на стадион " Тича " като за нея се бяха събрали почитатели на отбора.

Илиан Илиев разкри, че с отбора са подписали Пламен Димов и Ивайло Марков, които са централни бранители. Даниел Димов пък чака вид да заиграе в чужбина. Халфът от Кабо Верде пък ще тренира с варненци до момента в който треньорът реши.  Варненци водят договаряния с един нападател от чужбина. 

Младият футболист на отбора Румен Касабов бе преотстъпен на Черноморец (Балчик).

" Не желая да върша огромни промени, тъй като като излязат 10 и влязат 10 футболист би трябвало отначало да стартираме всичко. В момента сме с 23-ма полеви играчи, Даниел Димов е под въпрос, с нападател попълняме групата “, разяснява Илиан Илиев.

„ Като побеждаваш всеки формат е добър. Излизаме да играем, ще стане ясно какво търсим и тогава ще мислим. Не първо да считаме точките без да сме посочили игрови образ. Имаше моменти в предишния сезон, в които контролирахме топката, без значение на кой терен играем. Търсим още скорост на игра. При нападателна преса бързо губим топката. Първата ни цел с изключение на намиране на игрови образ и селекция е влизане в шестицата. После ще мислим “, приключи треньорът.

Черно море ще изиграе седем контролни срещи по време на предсезонната подготовка. Първият противник на варненци е отборът на Черноморец (Балчик). Спарингът е на 22 юни.

Ден по-късно тимът отпътува на лагер в Банско. В зимния курорт “моряците ” ще срещнат отборите на Александрия (Украйна) на 29 юни и Септември (София) на 4 юли в Разлог. Търси се противник за 27 юни.

На 6 юли Черно море се връща във Варна, а на 11-и ще организира две контроли в един ден – с Лудогорец и Несебър.

Последният спаринг на варненци е против Поморие на 14 юли, като преди срещата ще е и формалното показване на тима за сезон 2018/2019 г.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР