Черният шоколад е пълен с хранителни вещества, които могат да

...
Черният шоколад е пълен с хранителни вещества, които могат да
Коментари Харесай

Чудото на черния шоколад

Черният шоколад е цялостен с хранителни субстанции, които могат да повлияят позитивно на вашето здраве. Направен от плодовете на какаовото дърво, той е един от най-хубавите източници на антиоксиданти, които можете да намерите.

Проучванията демонстрират, че черният шоколад може да усъвършенства здравето ви и да понижи риска от сърдечни болести. Ако купувате черен шоколад с високо наличие на какао, той може да бъде извънредно засищащ.
Проучване демонстрира, че черният шоколад удължава живота
Учени от Харвардския университет приказваха за потребните свойства на черния шоколад. Използването на този артикул способства за опазване...
Прочети повече
100 гр черен шоколад на ден пази от инфаркт

Съдържа фибри, желязо, магнезий, фибри, мед и манган, в случай че е към 70-85% какао. Въпреки наличието на съществени хранителни субстанции, прекалено много шоколад към момента може да бъде нездравословен за вас заради добавените захари и високото наличие на калории. За това балансирайте количеството и не злоупотребявайте с него.

Черният шоколад е цялостен с органични съединения, които са биологично дейни и работят като антиоксиданти. Те включват полифеноли, флаваноли и катехини, наред с други.

Има доказателства, че какаото може да обезпечи мощни изгоди за здравето, като е изключително предпазващо от сърдечни болести. Разбира се, това не значи, че би трябвало да консумирате огромни количества шоколад всеки ден, тъй като може да докара до противоположния резултат.

Този плод има усет на шоколадов мус!

Също по този начин имайте поради, че огромна част от шоколада на пазара не е здравословен, като млечните шоколади. Внимавайте да не ядете повече от блокче или две след вечеря.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР