Черният петък тази година настъпи по-рано в Kaufland България и

...
Черният петък тази година настъпи по-рано в Kaufland България и
Коментари Харесай

Поли Генова „на лов“ за качествени предложения в черната седмица на Kaufland

Черният петък тази година настъпи по-рано в Kaufland България и ще продължи не един ден, а цяла седмица – от 11 ноември, понеделник, до 17 ноември, неделя. Поли Генова е измежду хората, които се възползваха от подранилия и по-дълъг черен петък в Kaufland и напазарува качествени артикули на отлични цени за себе си и фамилията си.

Ако приемем, че извършването на покупки е изкуство, то в натовареното всекидневие на Поли Генова безспорно това изкуство би трябвало да е бързо, удобно и с многообразие от качествени оферти. А Kaufland покрива критериите на Поли като място за извършване на покупки.

„ Изненадата съм прелестно, че пониженията за черния петък в Kaufland започват по-рано и не престават цяла седмица. Така човек може на мира да открие и избере продуктите, от които има потребност “, споделя Поли.

А от какво най-често се нуждае тя в своето всекидневие и какъв брой постоянно пазари?

„ Пазарувам по няколко пъти в седмицата – два-три пъти за дребни покупки и един по-основен пазар през уикенда. За мен е извънредно значимо нещата, които закупувам за мен и фамилията ми, да са с високо качество. На първо място, държа питателните артикули да бъдат свежи и от био произвеждане. Задължително в хладилника ми има кисело мляко и сирене, в кухнята си не мога без кафемашина, а от половин година насам – и без стерилизатор:) “

От половин година Поли е горда майка и като такава държи на още повече на качеството на продуктите и на материите, с които облича сина си. Верен сътрудник за последното Поли намира в личната текстилна линия Kuniboo на Kaufland, основана от био памук.

„ Много одобрявам бебешката линия Kuniboo. Още от първите месеци употребяваме бодита и чорапки, а скоро си взехме и един страховит мекичък суитшърт”, споделя тя за марката.

Марката Kuniboo е част от непрекъснатия подбор на Kaufland, а в черната седмица на компанията до 17 ноември потребителите могат да намерят над 350 продукта с понижение до и над 50%. Промоционалният подбор включва висок клас бяла и черна техника, мобилни телефони, артикули за дома, дамска, мъжка и детска мода, уреди за персонална грижа, детски играчки и хранителни артикули. Предложенията са до привършване на количествата.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР