Черните точки са голям проблем за много хора, които дори

...
Черните точки са голям проблем за много хора, които дори
Коментари Харесай

Кажете край на черните точки само за 15 минути!

Черните точки са огромен проблем за доста хора, които даже нямат проблематична кожа. Те не могат да бъдат скрити от грим или други козметични артикули и би трябвало да поставяме специфични старания, с цел да се оправим с тях. Може да се сбогувате с неприятните черни точки като почистите лицето си с тези съставки.

Необходими са единствено органични артикули, без комплицирани процедури и скъпи козметични средства. Тази маска се подготвя единствено с няколко неща от вашата кухня или най-близкия магазин.

 Кажете завършек на черните точки единствено за 15 минути! pixabay.com

Ще са нужни:

-Малко пакетче изсъхнал желатин, изберете подобен без добавени аромати и без оцветители. Добре е да употребявате оптимално чисти артикули, кожата не се нуждае от химични съставки.

-Ще ни трябват и няколко лъжички мляко, без значение какъв % масленост ще употребявате.

Начин на подготвяне:

Смесете желатина с три лъжици мляко, до момента в който не получите хомогенна примес, сходна на паста. Тази паста би трябвало да се постави в микровълнова печка за към 10 секунди. Можете да употребявате и елементарна печка, като стоплите сместа на водна баня (поставете в съд с вода купичката с маската до момента в който се загрее достатъчно). След, което приложете на определените елементи от лицето незабавно откакто сте свалили от огъня. Сместа не трябва да бъде прекомерно гореща, тъй че да пари на лицето, само че не трябва и да е изстинала.

Намажете зоните, които имат най-вече черни точки и оставете за 15 минути до момента в който маската не стегне и не усетите по какъв начин се втвърдява на лицето.

Това е най-лесния метод да се отървете от черните точки и да имате кожа без недостатъци. Черните точки могат да омазнят кожата, и са причина за редица кожни проблеми, от които можете да се отървете елементарно с тази маска.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР