Черните сникърси са наистина обувки за всеки повод, Подходящи както

...
Черните сникърси са наистина обувки за всеки повод, Подходящи както
Коментари Харесай

5 стила с черни сникърси за различни поводи

Черните сникърси са в действителност обувки за всеки мотив, Подходящи както за всекидневието, по този начин и за публични обстановки и от дълго време прекрачиха границите на блясъка, утвърждавайки се като истинска и класна опция даже отвън спорта. Ще ви предложим и няколко метода за носене на черни маратонки, съчетани с ежедневни, спортни и елегантни комбинации.

Идеи за съчетание на черни маратонки

1. С дънки или панталон
Може би даже е ненужно да споделяме, че маратонките и дънките съставляват безупречна композиция, подобаваща за всички сезони и разнородни мотиви. Това е повсеместен избор, за мъже и дами от разнообразни възрасти и разнородни стилове. А дънките могат да се комбинират с съвсем всеки модел маратонки, освен това освен в черно. А в случай че приказваме за мъжки черни маратонки, то те подхождат безусловно на всеки панталон. Накратко, това е решение, което би трябвало да участва във всеки дрешник.

2. Черни маратонки със приблизително дълги дрехи
Сникърсите се съчетават съвършено с рокли или поли със междинна дължина до коляното, от леки и ефирни материи. Това е идеална ежедневна визия. Тъй като черното е повсеместен цвят, който може да се комбинира с всичко, то облеклата може да бъдат както едноцветни, по този начин и разнородни щампи и украшения. Може да заложите на и през лятото, комбинирани с флорална рокля и дребна дамска раница. 

3. Черни сникърси с дълга пола или рокля
Маратонките и дългата пола или рокля са смела и ефектна композиция за все по-популярна градска визия. Също както при по-късите рокли, може да експериментирате с избора на цветовете при облеклата и аксесоарите. Ако предпочитате да откроите обувките си, заложете на едноцветна рокля в противоположен звук, като бяло или черно, с цел да накарате черните маратонки да изпъкнат.

4. Черни сникърси с костюм
Тук се обръщаме към господата. Ако имате съмнения, дали можете да носите черни сникърси в офиса с костюма си, отговорът е да. Маратонките и костюмът към този момент са наложителна част от мъжкия дрешник, изключително за тези, които да смекчат официациалността на стогия костюм. Изберете изчистен кожен модел, с цел да сте сигурни, че подхожда на елегантното ви облекло.

5. Черни маратонки със състезателен панталон или анцуг
Когато приказваме за маратонки, първата си асоциация е нормално със спортно облекло и не инцидентно те се съчетават съвършено с спортен екип и състезателен панталон. Без значение дали ще ги обуете за разходка отвън града, за бързо кафе през уикенда или за фитнес залата, това ще бъде вашата сполучлива композиция. А най-хубавото на черните маратонки е, че можете даги съчетаете безусловно с всевъзможни цветове. Така че експериментирайте и изберете облеклата, които най-добре ще подхождат на настроението ви.

В уеб страницата на CCC и в техните физически магазини ще откриете разнородни модели цветни и черни маратонки за всевъзможни мотиви и стилове, за мъже и дами. Изберете вашите и ги съчетайте с обичаните си облекла. Избирайки черни сникърси от CCC може да сте сигурни, че ще имате обувки, които подхождат на съвсем всички облекла в дрешника ви.

Модерни ли са черните сникърси Абсолютно! Черните маратонки са постоянно настоящи, тъй като по своята същина са безусловно безконечни. Не е нужно да мислите доста, с цел да създадете съвършения тоалет, тъй като те се съчетават добре с всичко. Това ги прави постоянно желана обувка, освен тъй като цветът им подхожда на всеки различен, а и тъй като са супер комфортни и лесни за носене. Ако към момента няма черни маратонки в дрешника си, не се колебайте. Време е да обуете и вие чифт от тази неостаряващ
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР