Черните облаци над главите на бившите и настоящи членове на

...
Черните облаци над главите на бившите и настоящи членове на
Коментари Харесай

Само в "ШОУ": Прокоба тегне над „Тоника“! Синът на Асен Масларски с няколко опита за самоубийство заради него!

Черните облаци над главите на някогашните и сегашни членове на Фамилия „ Тоника ” нямат край и злощастие след злощастие преследват любимците на генерации българи. Тежката поличба, за която феновете на групата приказват от години, към този момент все няколко жертви. Особено тежка е последната – сина на поета с китара Асен Масларски, който се самоуби, откакто години наред имал съществени проблеми с дрогата.

„ Скандалите в групата не стопират, като че ли им беше малко да изгубят Гого, а в този момент и това голямо нещастие”,цъкат с език и сътрудниците им в естрадата.
По думите на хора от музикалния отрасъл освен Асен, само че и половинката му Милица била съкрушена от непредвидената покруса. Причината е, че синът на Масларски – Георги, до последно упреквал нея, задето останал дете на разведени родители.

Именно засуканата певица от „ Тоника” била причина Асен да зареже майката на двамата си наследника преди повече от 10 години. Така младежът протегнал ръка към опиатите поради контузията, породена от татко му в детството. Момчето имало няколко опита за самоубийства зад тила си, само че по този начин и никой не обърнал внимание на опитите му да притегли внимание. Още преди година Жоро се хвърлил от първия етаж на шуменската болница и паднал върху покрив на кола за спешна помощ пред Спешното поделение.

Тогава младият мъж е бил под въздействието на дрога и е признат в локалната болничното заведение с пукнат гръбначен прешлен, откакто предходният ден скочил от Мадарските скали, написа " ШОУ ".

Според сътрудници на Асен Масларски той се самообвинявал за сполетялата го покруса. Певецът чувствал виновност за това, че е зарязал сина си като невръстно хлапе и по този метод го тласнал към опиатите. Георги претърпял извънредно тежко обстоятелството, че през 2003 година татко му заразял фамилията си в Шумен и тръгнал с певицата Милица Божинова. Тогава момчето било едвам на 9-10 години.

Майка му Снежана пък се пропила от тъга. Фактът, че останал без татко си, а майка му страда, много го травмирал, най-много поради това, че родителят му е обществена фигура. В провинциалния град съученици и другари му подмятали, че баща му е оставил фамилията, с цел да свие ново гнездо с Милица от „ Тоника”.

Баща и наследник имали и няколко тежки диалога преди години. Асен Масларски доста страдал, откакто синът му го считал за изменник. След това сякаш се помирили, само че Георги до края си останал отчужден от баща си. На погребението му злощастие сполетяло и брат му Борис, който примрял върху ковчега и се оказало, че развил диабет от напрежението. Заради фамилните проблеми и Асен и половинката му Милица не били на себе си.

ОЩЕ БЛЕСТЯЩИ СВЕТСКИ НОВИНИ ЧЕТЕТЕ В НОВИЯ БРОЙ НА " ШОУ ", КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР