Черните облаци над главата на скандалния чиновник от ДФ Земеделие

...
Черните облаци над главата на скандалния чиновник от ДФ Земеделие
Коментари Харесай

Горещо разкритие на БЛИЦ! Кмет проговаря в прокуратурата срещу скандалния чиновник от ДФЗ "Земеделие"!

Черните облаци над главата на скандалния служител от Държавна фирма " Земеделие " Янаки Червеняков се сгъстяват със страшна мощ и скоро могат да се трансфорат в буря, която да го измете от апетитния му пост.

Името на Червеняков нашумя след серия репортажи, от които стана ясно, че той има голямо имане.

Наскоро обаче съдът скандално го възвърне на поста му и в този момент той още веднъж се изживява като принца на Монако.

Рахатът му, обаче може да завърши напълно скоро. БЛИЦ научи, че против него се готви да проговори кмет на обитаемо място, който ще разкрие в прокуратурата прелюбопитни сведения за активността му.

Пред нашата медия представител на локалната власт разгласи, че ще разкрие скандални дейности на чиновника, с които той е отправял подмятания на него и негови сътрудници, че ще имат съществени проблеми с импортираните за утвърждение в Държавна фирма " Земеделие " планове, в случай че не го почерпят съществено.

Градоначалникът и сътрудниците му настояват, че Червеняков работил освен от кабинета си в ДФЗ, само че и си разрешавал да привиква някои от тях в имение в " Драгалевци ". Това се налагало, тъй като се съмнявал, че подслушват офиса му.

По думите на градоначалника и негови сътрудници, Червеняков имал милиони, само че предпочитал за по-сигурно да ги държи в кеш в разнообразни сейфове. За да не бие на очи парите се водили на имената на негови близки родственици и на новата му тръпка, чиято сестра също работи в златния Държавна фирма " Земеделие ".




Това е негова запазена марка, защото скандални репортажи разкриха, че част от лъскавия автопарк на Червеняков се води на името на татко му, който е детски доктор.

Чиновникът, който умерено може да се изкачи в класацията на най-богат държавен чиновник, имал огромно увлечение и към първокласните часовници от благородни метали. Когато не е на работното си място, той е забелязван със златен " Ролекс " от модела " Яхт мастер ", който обичал да редува с не по-малко безценен представител на " Аудемар и Пиге ".

Прокуратурата е влезнала в следите на чиновника, а мегакомисията КПКОНПИ също се готви да му обърне съществено внимание. И когато камъните се стоварят върху главата му, роднините скоро могат да не помнят за него, само че не и за наличностите в строгоохраняваните железни каси, до които имат достъп.

И тогава чиновникът може да се окаже в обстановка, от която няма да има никакъв излаз!

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ Пожарна охрана ГОРЕЩАТА ТЕМА В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР