Черните мечки са огромни. Тези масивни същества могат да достигнат

...
Черните мечки са огромни. Тези масивни същества могат да достигнат
Коментари Харесай

Мъж се метна във водата и спаси от удавяне 200-килограмова мечка ВИДЕО

Черните мечки са големи. Тези солидни същества могат да доближат височина до 2 метра и тегло към 200-300 кг. Така че среща с такова огромно диво животно не е желанието, което си пожелавате на Коледа. Но този биолог във Флорида потвърди, че любовта към дивата природа може да ви помогне да надхвърлите този боязън, откакто той избави солидна черна мечка от удавяне!

Докато черните мечки са доста постоянно срещани в Северна Америка, е много елементарно да се разбере за какво хората изпадат в суматоха, когато са видяни във Флорида. Тази 400-килограмова мечка, водена от невероятното си подушване, се озова в жилищен квартал в Алигатор Пойнт, Флорида. След като стигна там, мечката стартира да рови в боклуците на жителите. Но не лиши прекомерно дълго, до момента в който изплашените хора предизвестиха управляващите.

След минути чиновниците на дивата природа дойдоха на мястото. Те се пробвали да успокоят животното, с цел да го върнат назад в гората. Нещата обаче се объркаха извънредно!

След като беше ударен от стрелата за утешение, мечката изпадна в суматоха и се насочи право към океана. В последна сметка тя влезе във водата - не най-умният ход за замаяно животно. За благополучие Адам Уорик, биолог от Комисията за дивата природа, не възнамеряваше да стои и единствено да гледа. Така той скача в океана, в рисков опит да избави мечката.

И по този начин, представете си, че плувате към десетки метри с 200-килограмова мечка до брега. Трябва да е в действителност мъчно предизвикателство. Драматично избавяне, само че този воин го свърши изцяло. След няколко невероятни тежки моменти, Адам съумя да измъкне мечката от водата.

Излишно е да загатваме, че спасяването можеше да се трансформира в нещо пагубно както за животното, по този начин и за Адам. Въпреки това, до момента в който мечката остана незасегнат, Адам получи няколко драскотини.

В последна сметка черната мечка се върна в Националната гора на Осеола, където беше нейният дом. Всичко това с помощта на този самоуверен човек.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР