Черни петна, шарени кръгове, вълнички на хоризонта, размазване – и

...
Черни петна, шарени кръгове, вълнички на хоризонта, размазване – и
Коментари Харесай

Специалистите: Как да виждаме по-добре?

Черни петна, шарени кръгове, вълнички на хоризонта, размазване – и единствено едно от изброените да сме „ видели “, то е задоволително, с цел да ни стане ясно, че проблемите с очите са „ почукали на вратата ни “.

Пътят от „ танцуващите “ букви до загубата на зрението е къс, а най-лошото е, че тежките проблеми с очите пораждат съвсем незабележимо и не болят.

Сблъскали се не един път и дваж със случаи на тривиални недоволства, прераснали в съществени очни проблеми, с цел да оправят зрението на своите пациенти и да ги предпазят от необратими последствия, офталмолозите от цялата страна от дълго време се доверяват на едно дейно средство – естествените капсули „ Лутеин Комплекс Плюс “.

Продуктът от дълго време спечелил доверието на движимостите медици поради своя бърз и категоричен резултат при необятен набор от очни заболявания. Те с убеденост го ползват освен при пациенти с изтощени очи да вземем за пример, а и при положения като катаракта (перде на окото), възрастово-свързана макулна недъгавост и други, и регистрират доста положителни резултати. Всичко, единомислещи са лекарите, се корени в профилираната формула на продукта, която съдържа потвърдено най-необходимите за очите естествени субстанции.

ПОМОЩ! ИМАМ ПЕРДЕ

 Специалистите: Как да виждаме по-добре? Бялото платно, което покрива окото, освен наподобява неприятно – то е същински тормоз за своя „ собственик “. Всичко стартира като леко замъгляване на зрението и усложнения при четене, до момента в който се стигне до двойни облици и виждане на кръгове към запалени лампи.

Заслугата да ни споходи катарактата е на годините, които, изключително подминем ли 50-те, с изключение на с посивели коси ни „ подаряват “ и с перде. Забавяйки стареенето на окото, „ Лутеин Комплекс Плюс “ забавя и развиването на пердето като в това време доста усъвършенства зрението и ни избавя от скъпоструващи интервенции.

 Специалистите: Как да виждаме по-добре? Д-р Василка Атанасова, офталмолог, МЦ „ Хипоталамус “, Пловдив

„ Лутеин Комплекс Плюс “ оказва помощ против катаракта (перде)
„ Препоръчвам „ Лутеин Комплекс Плюс “, защото съдържа комплекс от най-хубавите съставки и екстракти в грижата за очите със мощно антиоксидантно деяние и оказва помощ за поддържане на естествена зрителна функционалност и положително зрение.

Формулата на „ Лутеин Комплекс Плюс “ е формирана от мощните антиоксиданти лутеин и зеаксантин в композиция с дестилат от черна боровинка плюс цинк, витамин Е и витамин С. Проучванията сочат, че по-високият банкет на лутеин и зеаксантин, съдържащи се в съсредоточено количество в продукта, е обвързван с понижаване на риска от катаракта (перде на окото). В допълнение, тези две субстанции в „ Лутеин Комплекс Плюс “ имат способността да всмукват светлината от синята зона на забележимия набор и по този начин защищават очите от сериозните вреди, които им нанася слънцето. Благодарение на екстракта от черна боровинка „ Лутеин Комплекс Плюс “ укрепва съдовете на очите, а посредством цинка способства за поддържане на обикновено зрение с удобен резултат и в лещата на окото.

„ Лутеин Комплекс Плюс “ е единственият артикул, създаден в течна форма за бързо и елементарно асимилиране. Приемайте го по 1 капсула на ден след храна в продължение на най-малко 3 месеца. На лицата в риск от развиване на очни болести, както и на страдащите от такива, предлагам да организират годишно най-малко по един тримесечен лечебен курс с „ Лутеин Комплекс Плюс “.
Д-р Василка Атанасова, офталмолог, МЦ „ Хипоталамус “, Пловдив

Усетила на личния си тил тежестта на товара всеки идващ ден да виждаш все по-зле от предходния, сънародничката ни Невена Божкова избрала да се опре на рамото на „ Лутеин Комплекс Плюс “ и не сбъркала с решението си. Тя освен се отървала от интервенцията, само че и доста подобрила качеството си на живот.

 

Спасих се от интервенция на очите

 Специалистите: Как да виждаме по-добре? Невена Божкова, 72 год.

„ Преди 6 години ми откриха глаукома и катаракта на едното око. Пердето беше готово за интервенция и при всеки надзорен обзор ми напомняха, че пердето „ презрява “ и е неотложно да се оперира. Междувременно беше почнало образуването на перде и на другото око. По ред съображения не се взех решение на интервенция.

Бях чела много за действието на „ Лутеин Комплекс Плюс “ с черна боровинка и взех решение да стартира да го одобрявам съгласно напътствията. Исках да предпазя или най-малко колкото е допустимо да забавя развиването на пердето на второто око. Пих продукта 6 месеца. Отидох на обзор поради глаукомата. Този път лекарката не ми загатна за интервенция. След като я запитах какво става с пердето на окото, тя ми отговори, че може да се оперира есента или другата пролет. Отидох на обзор при различен доктор. И той ми сподели същото – има перде, само че не се постанова интервенция. А аз усещам, че мъглата пред окото ми стартира да оредява.

Продължавам да пия „ Лутеин Комплекс Плюс “. Очевидно е, че той извършва задачата си, стига да му се доверим. Препоръчвам го на всички, които са в моето положение, и от сърце благодаря на хората, които стоят зад този сполучлив артикул и го вършат наличен за нас. “
Невена Божкова, 72 год.

 Специалистите: Как да виждаме по-добре? Веска Стоянова, 80 година

Преборих пердето
Аз съм на 80 години и от 10 години пия непрестанно Лутеин Комплекс Плюс. Започнах, когато докторът ми откри зачатъци на перде. Много се уплаших. Той ми сподели да пия тоя Лутеин Комплекс Плюс всеки ден по 1 капсула.

И в този момент да се похваля – перде нямам, не нося очила, чета си програмата във вестника без очила. Имам две дъщери и трима внуци. Те нали с компютри работят, в този момент и те пият Лутеин Комплекс Плюс и са доста удовлетворени. А аз съм признателна, тъй като оказа помощ на цялото ми семейство!
Веска Стоянова, 80 година от Велинград

КОШМАРЪТ „ МАКУЛНА ДЕГЕНЕРАЦИЯ “

 Специалистите: Как да виждаме по-добре?

Наистина ли е толкоз страшна възрастово-свързаната макулна недъгавост? Да, тя последователно утежнява зрението и прогресира с всеки минал ден, заплашвайки с течение на времето напълно да ни лиши от централно зрение. Казват, че това била заболяването на индустриалния свят, а жертвите ѝ са възрастните хора, трудили се цялостен живот.

Спрягана за нелечима, макулната недъгавост може да бъде забавена, а даже и спряна с естествени средства. Точно тези „ спасители “ на зрението се съдържат в „ Лутеин Комплекс Плюс “. На тях се дължи позитивният резултат върху зрението, който забелязали лекарите от цялата страна, измежду които и доктор Даниела Пайкова от Ловеч.

 Специалистите: Как да виждаме по-добре? Д-р Даниела Пайкова, офталмолог, Ловеч

Само с 1 капсула на ден оказва помощ при недъгавост на макулата
„ Използвам „ Лутеин Комплекс Плюс “ при пациенти с диагностицирана Възрастово-свързана макулна недъгавост (ВСМД). При ВСМД централното зрение се замъглява, при четене думите могат да наподобяват размазани, цветовете наподобяват бледи, а вършиме линии наподобяват изкривени.

Установила съм, че след най-малко 3-месечен лечебен курс с банкет на „ Лутеин Комплекс Плюс “ в доза от по 1 капсула дневно, проявленията на симптоматиката понижават и прогресията на болестта доста се забавя. Като офталмолог извънредно положително усещане ми направи това, че в продукта се съдържат огромно количество антиоксиданти. Приемът на антиоксиданти е обвързван с по-малък риск от развиване на ВСМД. “
Д-р Даниела Пайкова, офталмолог, Ловеч

Към позитивните клинични наблюдения на своята ловешка колежка се причислява и офталмологът доктор Кирил Кирчев от морската ни столица. Той е забелязал, че с изключение на възстановяване положението на очите при макулна недъгавост „ Лутеин Комплекс Плюс “ възстановява ясното виждане и контрастността както при хора в третата възраст, по този начин и при лица в трудоспособна възраст, чиито очи са непрекъснато подложени на нездравословни външни фактори.

 Специалистите: Как да виждаме по-добре? Д-р Кирил Кирчев, офталмолог, ДКЦ-III, Варна

„ Лутеин Комплекс Плюс “ защищава очите от недъгавост
„ Продуктът „ Лутеин Комплекс Плюс “ е желан от мен, поради своя ловко селекциониран и точно дозиран състав. Включените в него високоефективни антиоксиданти – витамин С, витамин Е, цинк, дестилат от боровинка, лутеин и зеаксантин, имат извънредно положително влияние върху активността на очите. Благодарение на високите концентрации лутеин в него, обогатен с чист зеаксантин, той усъвършенства ясното виждане и контрастността и защищава от недъгавост на макулата, обвързвана с възрастта. Екстрактът от боровинка, който е богат източник на мощни антиоксиданти, усъвършенства кръвоснабдяването и адаптивните благоприятни условия на окото, подкрепя по-бързото му възобновяване.

Прилагам „ Лутеин Комплекс Плюс “ в практиката си при две групи пациенти. Едната са по-възрастни хора, които имат нерационално хранене и дефицит на потребни субстанции в организма, което отключва редица очни проблеми. Втората група са лица, чиято работа (или всекидневието им) допуска непрекъснато излагане на очите на нездравословни фактори – нечист въздух и тютюнопушене, слънчеви лъчи, компютър, изкуствена светлина и така нататък И при двете групи следя добър резултат от приложението на „ Лутеин Комплекс Плюс “. Продуктът им понася добре, няма никакви странични резултати и се комбинира сполучливо с разнообразни лекарствени средства. “
Д-р Кирил Кирчев, офталмолог, ДКЦ-III, Варна

В поддръжка на лекарските наблюдения са и резултатите, които регистрират техните пациенти. Масово хората, доверили се на „ Лутеин Комплекс Плюс “, са удовлетворени, а мълвата за неговата успеваемост се носи от уста на уста. Точно по този начин – от устата на съседка – е научила за него и 68-годишната Гинка Тодорова, чието зрение е било съществено застрашено.

 

 Специалистите: Как да виждаме по-добре? Гинка Тодорова, 68 год.

Щастлива съм, тъй като още веднъж виждам
Мили хора, щастието на индивида се крие в това дали е здрав или не. Когато е добре, някак си другото е без значение. Разбрах го, когато преди година започнах съвсем да не виждам. Всички доктори бяха безапелационни в неприятните си прогнози за моето зрение. Очакваше ме надали не слепота! А аз останах сам-сама на този свят, кой ще ме гледа?!

Съседка тогава ми сподели, че е чела по вестниците за „ Лутеин Комплекс Плюс “ и е проверявала в аптеките – не бил безценен. Помогнал е на доста хора, да си го купя и аз. Взех го с съмнение, само че започнах да го пия всеки ден, тъкмо както е предложено.

Е, популярност Богу, ден след ден усещах усъвършенстване. Започнах да си виждам по-добре, даже в този момент шия и на машината. Вземам го и до ден сегашен – всяка година си върша по един курс на банкет от 5–6 месеца. Вълшебен е! Благодарение на „ Лутеин Комплекс Плюс “виждам още веднъж. “
Гинка Тодорова, 68 год.

 

АКО ОЧИТЕ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) „ ПАРЯТ “ И УСЕЩАТЕ СТЪРГАНЕ, КОГАТО МИГАТЕ, ТОВА Е „ СУХО ОКО “

Синдромът „ Сухо око “ е най-разпространеният очен проблем и визира хора от 5 до 105-годишна възраст. Младите го развиват поради непрекъснатото взиране в екрани и офисната работа в затворени пространства на лампи, а възрастните – те пък поради еднотипното хранене и дефицитът на потребни субстанции в организма.

Най-ефективният способ за унищожаване на зачервените очи, паренето и острите „ пробождания “ е интензивното поддържане от вътрешната страна със специфичния комплекс субстанции в „ Лутеин Комплекс Плюс “. Той набира тъкмо нещата, от които очите се нуждаят, и възвръща естественото положение на очите без значение от възрастта.

 Специалистите: Как да виждаме по-добре? Д-р Нелидия Танева, офталмолог, частен кабинет в бл. 383, ж.к. Младост 3, София

Препоръчвам Лутеин Комплекс Плюс при зрителна отмалялост и сухота в очите
„ Синдромът на сухото око е многофакторно заболяване на сълзите и очната повърхнина. Води до дискомфорт, скъсване на слъзния филм, увреждане на очната повърхнина и зрителни нарушавания. Често пациентите усещат зрителната отмалялост в края на деня и тя попречва ежедневната им активност.

По недоволствата и след някои проучвания се съди за тежестта на казуса. Лекарят подхожда към пациента самостоятелно – съгласно възрастта, тежестта на недоволствата, общите болести и специалността. Всички сухи и изтощени очи се нуждаят от отбрана! Моята рекомендация в тези случаи е ориентирана към банкет на продукта „ Лутеин Комплекс Плюс “, защото той има редица благотворни резултати върху здравето на очите.

Клинично изпитаната хранителна добавка „ Лутеин Комплекс Плюс “ е дейна грижа зрението. Тя понижава умората в очите, усъвършенства зрителната заостреност, усъвършенства нощното виждане и понижава и забавя риска от възрастовата макулна недъгавост на катарактата.

„ Лутеин Комплекс Плюс “ е добре да бъде одобряван най-малко 3 месеца и се предлага при лица:

Прекарващи часове пред компютър; Работещи на изкуствено осветление; Фамилно обременени с очни болести. “

Д-р Нелидия Танева, офталмолог, частен кабинет в бл. 383, ж.к. Младост 3, София

ЗРЕНИЕ КАТО НА КОТКА

 Специалистите: Как да виждаме по-добре?

Всекиму е известно, че котките виждат през нощта, а ние, хората, не. Но даже и да не сме като тях, нашите очи също имат известни благоприятни условия да се оправят в тъмнината, които обаче с течение на времето отслабват.

За да не се лутаме като изгубени в тъмнината и опипом да търсим ключа на лампата у дома, очите ни би трябвало да се приспособяват добре както към светлина, по този начин и към мрак. „ Лутеин Комплекс Плюс “ има потвърдено влияние точно в тази посока – той оказва помощ да виждаме добре без значение какъв брой нищожна е светлината към нас.

 Специалистите: Как да виждаме по-добре? Д-р Христо Бухлев, офталмолог, МЦ по Очна микрохирургия, Петрич

 

„ Лутеин Комплекс Плюс “ усъвършенства нощното виждане
„ Предписвам „ Лутеин Комплекс Плюс “ на моите пациенти при необятен набор от проблеми с очите и зрението, тъй като той ми потвърди своята успеваемост. Съставът му е експертно дефиниран, тъй че да обезпечава най-необходимите за очите субстанции.

Назначавам „ Лутеин Комплекс Плюс “ при пациенти с недъгавост на макулата, при увреда на зрението и при недоволства от премрежване и замъгляване на погледа без значение от осветеността. Той укрепва капилярите в очната ябълка и усъвършенства акомодацията на окото към светлина и мрачевина. Благодарение на това се изостря зрението, даже и през нощта.

Произведен по новаторска технология, „ Лутеин Комплекс Плюс “ се усвоява пълноценно от организма и дава очевидно по-бързи резултати. Приемът му е комфортен за пациентите – единствено 1 капсула на ден. “
Д-р Христо Бухлев, офталмолог, МЦ по Очна микрохирургия, Петрич

ЗАЩО „ ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС “ РАБОТИ ТОЛКОВА ДОБРЕ?

„ Лутеин Комплекс Плюс “ е уникален у нас. Той съставлява експертна формула, включваща съставки с медицински потвърден резултат върху зрението, които са в специфична течна форма, осигуряваща пълноценното асимилиране на потребните субстанции в тялото, тяхното съответно разпределение към най-невралгичните точки и невиждано бързите резултати. „ Лутеин Комплекс Плюс “ обезпечава трите най-важни неща, които ти подсигуряват, че получаваш най-хубавото:

Бързо възстановяване Комплексно действие Надежден резултат

Всяка съставна част е ловко подбрана съгласно нейното влияние върху здравето на очите. Прецизно дозирани и комбинирани те работят синергично и взаимно усилват своите позитивни резултати. Проведените клинични изследвания върху тях потвърждават благотворното въздействие на „ Лутеин Комплекс Плюс “ при редица очни проблеми.

Облекчава натоварването върху очите: лутеинът и зеаксантинът имат способността да всмукват синята светлина от спектъра. Поради нейната непосредственост до UV светлината тя е рискова и поврежда зрението. Намалявайки проникването на синя светлина в окото, „ Лутеин Комплекс Плюс “ защищава от появяването на проблеми като катаракта и забавя тяхната градация.

Намалява провалите върху очите, свързани с възрастта: посредством елиминирането на свободните радикали в клетките „ Лутеин Комплекс Плюс “ лимитира провалите, които напредването на възрастта оказва върху тъканите на очите. Това е причина за намаление риска от развиване на възрастово обвързвана макулна недъгавост и възпрепятстване на нейното задълбочаване.

Предпазва от нездравословните въздействия на околната среда: чрез добавения цинк и витамин С „ Лутеин Комплекс Плюс “ пази лещата, ретината, макулата и роговицата на окото от отрицателни външни въздействия. Той е изключително скъп за пушачи; за хора, работещи пред компютър или в затворени помещения; за лица с хронични болести, всекидневно приемащи тежки медикаменти и други

Подобрява нощното виждане: специалният дестилат от алена боровинка в „ Лутеин Комплекс Плюс “ подкрепя регенерацията на зрителните пигменти в клетките на ретината. Така усъвършенства адаптивните функционалности и благоприятни условия на окото към светлина и изостря нощното виждане.

„ Лутеин Комплекс Плюс “ е извънредно скъп при замъглено зрение в резултат на перде, увреждане на макулата, отмалялост на очите и синдром на сухото око, работа с компютър и други

КЛИНИЧНО ПОТВЪРДЕНА ЕФЕКТИВНОСТ на съставките в „ Лутеин Комплекс Плюс “

В допълнение към качествата на „ Лутеин Комплекс Плюс “ е и неговата комфортна доза от единствено 1 капсула дневно. Продуктът е добре да бъде одобряван най-малко 3 месеца, с цел да бъдат реализирани оптимални и устойчиви във времето резултати. Той е напълно естествен е умерено се съвместява с други медикаменти. „ Лутеин Комплекс Плюс “ може да бъде закупен даже без рецепта както от всяка аптека в страната, по този начин и в електронния магазин на компанията вносител.

 Специалистите: Как да виждаме по-добре?

ВЗЕМЕТЕ ПОДАРЪК КЪМ ВСЯКА ОПАКОВКА ЛУТЕИН КОМПЛЕКС —
МОКРИ КЪРПИЧКИ ЗА ОЧИЛА.

 Специалистите: Как да виждаме по-добре?

Поръчайте промоционалния пакет тук

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР