Чернев Клима“ е една от успешните компании, създадена преди 30

...
Чернев Клима“ е една от успешните компании, създадена преди 30
Коментари Харесай

Компанията Чернев Клима тръгва преди 30 години от Варна и днес е лидер във вентилационните и климатични инсталации в България

„ Чернев Клима “ е една от сполучливите компании, основана преди 30 години в Морската столица, която през днешния ден може гордо да се похвали с индустриална база и офиси и складови бази в страната. Години наред компанията е водач в областта на вентилационните и климатични съоръжения в България.

през днешния ден има сполучливи вложения в лични съвременни индустриални бази за направа на въздуховоди, въздухо-разпределителни детайли и произведения от ламарина, с цел да предложи още по-голяма еластичност в предлагането на качествени решения за потребностите на своите клиенти.

„ Не единствено изградихме съвременна индустриална база, само че поддържаме наличия на склад в гр.Варна и други градове в България. Едновременно с това инвестирахме и в цифровото ни развиване, създавайки корпоративен онлайн портал за поръчки. Днес нашите клиенти от страната имат опция да поръчат бързо и комфортно всичко, което им е належащо, обвързвано с климатичните и вентилационните съоръжения “ споделя шефът на компанията Георги Чернев.

„ Експертите ни са подготвени да посрещнат клиенти в нашия шоурум в Морската столица на бул. „ 8-ми Приморски “ №188. Непосредствено до него поддържаме складова база, в която имаме наличия от нашето произвеждане. “ Разказва инж. Иво Тотев, управител от варненския офис на компанията.

„ Вече 30 години търсим стабилно разгръщане, поставяйки си все по-високи цели, главната от които постоянно е била да удовлетворим повече, по-качествено и по-цялостно потребностите на нашите клиенти. Компанията ни през днешния ден предлага създаване и поддръжка на цялостни ОВиК системи от последно потомство, планиране с висока успеваемост на планове за корпоративни и частни клиенти, осигуряваме първокачествен сервиз и поддръжка, формален представител сме на някои от водачите на пазара на климатична и вентилационна техника. Производството и поддържането на складови бази в страната беше една разумна и значима част от нашето корпоративно развиване, и разгръщане освен към български, само че и към задграничните пазари “ описа още Георги Чернев.



За по-голямо улеснение продуктите могат да бъдат поръчани и на компанията . Производственият развой е усъвършенстван, с цел да може да се извършва всяка поръчка в най-кратки периоди, а доставката на направената продукция може да бъде осъществена от превоз на компанията, или от логистична компания.

„ Гъвкавост, резистентност, качество, развиване “ – това са целите, които амбициозният екип на „ Чернев Клима “ си слага към този момент десетки години в работата с клиенти и сътрудници.

Компанията е вносители на висококачествено климатично съоръжение от марката LG. На клиентите си предлага термопомпи, VRF и климатици за бита от южнокорейския водач. За град Варна „ Чернев Клима Сервис “ е формален сервизен център на климатична техника LG. Заедно с това компанията предлага термопомпи, VRF и климатици за бита. Компанията прави професионални съвещания, продажби, гаранционна и следгаранционна поддръжка на всички типове климатични системи с макра LG.



От 2017 година „ Чернев Клима “ е вносител и на вентилационна техника с марки CVS Air, Uvents, AERA, Lindab. Също по този начин компанията внася у нас климатични камери и рекуператори на марката Eneko.

Широката гама от артикули, които компанията предлага покриват най-съвременните условия за енергийна успеваемост, сертифицирани по LEED или BREEAM. Голяма част от продуктите, предлагани от „ Chernev Clima ” имат документ EUROVENT и покриват условията на ErP 2010 и ErP 2020.

Чернев Клима Сервис има богато портфолио от сполучливо осъществени планове и голям брой референции от клиенти, които ще откриете в техния корпоративен уеб страница. В шоурума в гр.Варна ще ви посрещнат специалисти: инженери и експерти с богат опит в ОВиК бранша.

* обява

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР