Черната Златка отново се поти здраво във фитнеса и резултатите

...
Черната Златка отново се поти здраво във фитнеса и резултатите
Коментари Харесай

Мрежата гръмна! Това наистина ли е Златка СНИМКА

Черната Златка още веднъж се поти крепко във фитнеса и резултатите са налице, даже са допълнително, в сравнение с е належащо. Поне по мнението на най-верните почитатели на брюнетката, тя много е прекалила с оформянето на мускули.

Златка Димитрова е трансформирала поддържането на здрав дух в крепко тяло в същинска фикс концепция и колкото по-мускулеста става, толкоз повече се въодушевява да продължава с изтощителните тренировки.

На настоящите й фрагменти от залата, които Черната Златка неотдавна разгласява в обществените мрежи, е видно какъв брой релеф е съумяла да реализира хубавицата, ръководейки се от прецизен подготвителен, само че и хранителен режим.

На една от фотосите пък Злати скандализира дефинитивно, тъй като е полугола, единствено по гащи!

В този си тип обаче, Златка Димитрова печели повече негативи, в сравнение с противоположното. Противно на нейната логичност, че би трябвало да се тренира крепко, огромна част от почитателите й в обществените мрежи намерено я нападат с обвинявания, че е прекалила от дълго време с мускулите, и към този момент в нея няма нищо женствено.

На Злати обаче, очевидно въобще не й пука кой какво приказва по неин адрес, тъй като системто разгласява снимки и къси видеа от тренировките си във фитнеса.

Източник show.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР