Черната Златка, която се прочу с това, че работи Златка,

...
Черната Златка, която се прочу с това, че работи Златка,
Коментари Харесай

Черната Златка вирна нос и вече се вживява като ганддама! След раздялата с Миро се дразни дори от споменаването на името му

Черната Златка, която се прочу с това, че „ работи Златка ”, в последно време вири нос в небесата и гледа извисоко всевъзможни нейни посестрими, откриха потресени феновете на „ Черешката на тортата ”, видя HotArena.

 

Бургазлийката към този момент се изживява като гранддама , поошлайфала е маниера и дава мъдри препоръки с звук на наставник . Със същия всезнаещ звук, Златка даваше ум на близначките Алекс и Влади , седнала на трапезата в дома им.

Плеймейтката гледаше отвисоко и раздаваше умни мисли, като посъветва девойките да не си вършат татуировки, щом считат, че ще им омръзнат. „ Аз имам 17 и в никакъв случай не са ми омръзнали ”, изясни Димитрова, цитира „ Таблоид “.

Преди да опита гозбите пък, Златка с неуважение изясни, че не може да си показа по какъв начин двете сестри може да готвят. Силиконката дотам си има вяра, че е фигура в светския живот, че изревнува когато гостите на масата загатнаха половинката й Миро

Стига с тоя Миро, в този момент аз съм тук. Ако желаете, идващия път поканете вместо мен, него ”, тросна се афектираната Златка. Според мълвата, някогашната еротична моделка е разграничена с мъжа си и всевъзможни въпроси, свързани с него, я изкарват от равновесие. От месец и половина Черната Златка живее в родния си Бургас, надалеч от благоверния си. Не е ясно каква е повода за фамилната свада, само че най-вероятно става дума за „ несходство в характерите ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР