Черната статистика по родните пътища не подмина и днешния ден.

...
Черната статистика по родните пътища не подмина и днешния ден.
Коментари Харесай

Двама загинали и двама ранени при катастрофи-близнаци в Шумен и София

Черната статистика по родните пътища не подмина и днешния ден. Двама души починаха, а още минимум шестима са потърпевши съществено при 3 обособени произшествия. Едната се е случила край Шумен, втората – в София, а третата – на автомагистрала "Тракия ".

В 11:34 часа в оперативната дежурна част на ОДМВР-Шумен и оперативния център на РДПБЗН Шумен е получен сигнал, че на пътя Шумен – Карнобат до разклона за село Дибич е зародил тежък пътен случай. На място са изпратени екипи на ОДМВР Шумен, РСПБЗН Шумен и центъра за незабавна здравна помощ. По първични данни са се блъснал лек автомобил "Опел ", с шуменска регистрация и товарен автомобил "ДАФ " са хасковска регистрация.

В болничното заведение в Шумен е превозен, мъжът, който е управлявал лекия автомобил, който е в тежко положение. По първична информация са починали две от пътниките в лекия автомобил - допуска се жена на 58 години и момиче на 9 години, съобщи "Фокус ". Продължават дейностите на екипите за изваждане от кабината на лидера на товарния автомобил. Движението в посочения сектор се контролира от полицейски чиновници. Водачите на МПС да се движат с нараснало внимание и прецизно съблюдават напътствията им. Предстои да бъде осъществен оглед на мястото на случая.

Приблизително по същото време и в София е станала злополука сред кола и рейс. Мъж и жена са откарани в "Пирогов " след случай в кв. "Обеля ". ПТП-то при който рейс от градския превоз е лишил преимуществото на лек автомобил, е станало в 11:23 часа в региона на метростанция "Обеля ". Пострадали са лидерът на автомобила и неговата другарка.

Две дами и дете на 1 годинка пострадаха при тежка злополука на 12-ия километър на автомагистрала " Тракия " в посока Пловдив, преддае Нова ТВ. Детето е с тежка черепно-мозъчна контузия и е откарано е в " Пирогов " дружно с майка си, която е на 26 години. Тя също е в тежко положение. В колата е пътувала още една жена, която е превозена в болница "Св. Анна” с по-леки пострадвания.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР