Черната комедия Три билборда извън града на Мартин Макдона триумфира

...
Черната комедия Три билборда извън града на Мартин Макдона триумфира
Коментари Харесай

Черна комедия триумфира на наградите на Гилдията на филмовите актьори

Черната комедия " Три билборда отвън града " на Мартин Макдона победи тази година на премиите на Гилдията на филмовите артисти. Освен за най-хубав филм, лентата завоюва и две актьорски оценки за Франсис Макдормънд и Сам Рокуел.

Австралийската актриса Никол Кидман получи своята първа премия за най-хубава актриса в ефирен филм от Гилдията на филмовите артисти на специфична гала в Лос Анжелис, оповестява CNN.

Досега актрисата е номинирана над 10 пъти, само че това е първият път, в който взима премия. Призът й бе присъден за присъединяване й във кино лентата " Големите дребни неистини ". " Аз съм необикновено признателна за тази премия на този стадий от живота ми и тъкмо по това време в промишлеността, когато се случват тези неща и точно за тази роля ", сподели Кидман. В сериала Кидман играе роля на жена, жертва на домашно принуждение.

Актрисата съобщи, че е прелестно, че кариерата на една актриса може да надхърли интервала на 40-те години, което преди 20 години било необичайност. Тя благодари още на всички актриси за техния принос през целия им живот, като Сюзън Сарандън, Джесика Ланг, Рийз Уидърспун, Лора Дерн, както и на други дами, чиито осъществявания са я вдъхновявали през годините.

Nicole Kidman isn`t going anywhere. #sagawardspic.twitter.com/KLUFjwHEWq

— SAG Awards® (@SAGawards) 22 януари 2018 година

Екранният сътрудник на Кидман в " Големите дребни неистини ", шведът Александър Скарсгард също бе награден за най-хубав артист в ефирен филм. 

Най-добър артист тази година стана Гари Олдман за ролята си на Уинстън Чърчил във кино лентата " Най-мрачния час ". Борейки се с напиращите сълзи, артистът призна, че това за него е голяма чест. 

Морган Фриймън бе тазгодишният притежател на премията за достижения в живота, пристигайки на сцената измежду овациите на публиката. Фрийман съобщи, че получава своето " място в историята ", защото е почетен с тази премия.

Филмът, който тази година победи на премиите на Гилдията на филмовите артисти бе черната комедия " Три билборда отвън града " на Мартин Макдона. Освен за най-хубав филм, лентата завоюва и две актьорски оценки за Франсис Макдормънд и Сам Рокуел.

Награда за поддържаща женска роля получи и актрисата Алисън Джани, за присъединяване си във кино лентата " Аз, Тоня ". Джулия Луи-Драйфус завоюва приз за най-хубавата комедийна актриса. Същата вечер тя завоюва още четири награди и по този метод направи стана първата телевизионна актриса, която печели пет оценки по време на церемонията. 57-годишната Лиу-Драйфус обаче не участва, защото се лекува от рак на гърдата.

Наградите на Гилдията на филмовите артисти предшества годишните Оскари като съставляват и самобитна индикация, за възможните номинации. Номинациите за Оскар ще бъдат оповестени на 23 януари. 

А в този момент вижте къс репортаж на abcnews от вечерта на премиите на Гилдията на филмовите артисти:

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР