Черната комедия Три билборда извън града е големият победител на

...
Черната комедия Три билборда извън града е големият победител на
Коментари Харесай

Солидарност по червения килим

Черната комедия " Три билборда отвън града " е огромният победител на премиите на Британската академия за кино и телевизионно изкуство. Лентата завоюва пет оценки. На церемонията участваха принц Уилям, който е ръководител на академията и брачната половинка му. Бляскавото събитие обаче, се трансформира в успех на придвижването против половото принуждение. Кой и по какъв начин го поддържа - за посланията на киновечерта - от Биляна Бонева.

Блясък и великолепие, в черно. В звездната си вечер, доста от звездите на киното демонстрираха своята взаимност с потърпевшите от полов тормоз, като облякоха черни тоалети.

Камерите чакаха какво ще бъде стилното решение на херцогинята на Кембридж - Кейт Мидълтън. Тя се появи в тъмнозелена рокля с черен колан. Деликатен избор, който кралските хроникьори обясниха с въздържането на кралското семейство от поддръжка на политически и обществени митинги.

Звездата на вечерта обаче, беше Франсис Макдорманд, която впечатли журито с осъществяването си на майка на изнасилено дете в " Три билдборда отвън града " и завоюва в категорията " най- добра актриса ". Тя отхвърли да употребява облеклото като знак на взаимност и трогна публиката с искреността си.
Франсис Макдорманд: Имам проблем със сервилниченето. Но желая да знаете, че съм изцяло солидарна с моите сестри в черно довечера. Салма Хайек: В този значима и историческа година за дамите, аз съм тук - на тази именита сцена, с цел да поздравя мъжете. И победител е - ФРАНСИС МАКДОРМАНД..... Шегувам се....
Гари Олдман завоюва в категорията " най-хубав артист " за ролята на Чърчил в „ Най-мрачният час ". Завръщане към исторически персони и събития - друга лента, която притегли вниманието с две номинации Бафта, само че не получи премия е " Смъртта на Сталин ", който беше неразрешен в Русия.

Вечерта се оказа разочароваща за Гийермо дел Торо. Очакванията бяха неговият филм " Формата на водата " да е любимец. Продукцията обаче, завоюва единствено в категория " Най-добър режисьор ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР