Черната комедия на Мартин Макдона Три билборда извън града с

...
Черната комедия на Мартин Макдона Три билборда извън града с
Коментари Харесай

„Три билборда извън града” триумфира и на SAG наградите


Черната комедия на Мартин Макдона „ Три билборда отвън града ” с най-вече номинации за премиите на Гилдията на киноактьорите (SAG). Филмът, който сега е измежду лентите с най-вече номинации и на влиятелните „ Златни глобуси ”, тук ще се съревновава в три категории – за най-хубав актьорски състав, за най-хубава основна роля (Франсис МакДорманд) и най-хубава поддържаща роля (Уди Харълсън и Сам Рокуел).

Заедно с „ Три билборда ” за най-хубав актьорски състав ще се борят още сантименталната комедия The Big Sick, хорър трилъра „ Излез ”, комедийната драма „ Лейди Бърд ” и драмата, разглеждаща гражданските права Mudbound.

По отношение на телевизионните продукции тук първото място по номинации си разделиха цели три хитови сериала. Без особена изненада единият от тях беше драмата на HBO „ Големите дребни неистини ” с присъединяване на Никол Кидман и Рийз Уидърспун, комедията в 80-арски жанр „ Блясък ”, както и научнофанстачният трилър „ Странни неща ”. Всички те получиха опцията да завоюват 4 статуетки на церемонията, която ще се организира на 21 януари с водещ Кристен Бел.

Въпреки че са по-малко известни от „ Златните глобуси ”, премиите на SAG се възприемат като знак за евентуалните кандидати за „ Оскари ”, защото членовете им съставляват към 1200 от общо към 6 000 гласоподаватели на Академията за киноизкуство и науки. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР