Черната книга на Камартен, която е и тайната книга на

...
Черната книга на Камартен, която е и тайната книга на
Коментари Харесай

Ръкописът на богомилите е разгадан – учените са изумени

Черната книга на Камартен, която е и тайната книга на богомилите, е написана върху животинска кожа преди 8 епохи и съставлява един от източниците, с които разполагаме, за Крал Артур. Авторът на книгата е незнаен. Предполага се, че е написана от няколко уелски монаси. Книгата е била в владеене на антични манастири, а в следствие е закупена от богат колекционер, споделя BIG5.

Текстът в книгата споделя историята на митичния крал, за който се счита, че е консолидирал властта в Британия след отдръпването на Римската империя от острова. Това е първият ръкопис, който споделя славната история на Артур, Мерлин, Утър Пендрагон, Ланселот и Гуинивър, както и други герои, които не са включени в формалната версия на легендата през днешния ден, съгласно научния портал AOrigin.

Професорите Пол Ръсел и Мирия Уилямс от катедрата по Англо-саксонска история в Университета в Кембридж учат античния текст от години

Наскоро забелязали, че в белите полета има нещо извънредно необичайно! Има колкото да забележими оттенъци, които наподобяват букви. Древната книга е подложена на подробен разбор с ултравиолетови лъчи и специфичен дигитализиращ скенер. Това, което учените откриха, е безусловно удивително! Освен ясно читаемата история за Крал Артур, античната книга съдържа още извънредно доста информация, която е написана със особено невидимо мастило.

Посланието може да се разчете само с ултравиолетов скенер и съвременен програмен продукт. След като разчели и превели непокътнатите елементи от скрития текст, учените били изумени! Оказа се, че огромната част от невидимото писание съставлява знамение за бъдещето, написано в стихотворна форма! Текстът ясно цитира и разказва Богомилите (Просветените), които са били бързо разрастваща се религиозна общественост в Европа тъкмо по времето, когато е написана Черната книга! Те са били ненавиждани от формалната християнска черква поради радикалните си визии – не са вярвали, че църквата има право да застава сред хората и Бог, което потегля непосредствено против ползите на свръхсилата на средновековието!

Скритият текст споделя за богомилите и за тяхната религия и цитира, че те са най-чистите християни! Споменава за ужасяващи гонения, на които ще бъдат подложени, което към този момент се е случило. Богомилите са били безусловно изчистени от лицето на земята. Те са подложени на гонения и безчовечен изтезания. Както всички знаем, центърът на богомилското придвижване е бил в територията на днешна България.

Неслучайно текстът в книгата е бил написан с невидимо мастило! Подобно писание в средновековието би представлявало директна опасност за църквата! Авторите му са щели да бъдат оповестени за еретици и осъдени грубо! Точно за това посланието е написано по метод, че да бъде разчетено благодарение на скришен разтвор, с който очевидно са разполагали. Текстът за богомилите включва един извънредно забавен ред, който визира непосредствено България.

От сърцето на земята на Просветените, както са наричали богомилите, ще се зароди щастието на новия свят, откакто тежката поличба се вдигне (премине), и всички страдания и терзания на богоизбраните преминат! Според доста специалисти територията на България е специфична поради редица фактори! Енергийните полета в страната ни са по-различни от, където и да е било по света. Точно за това придвижването на богомилите се е зародило тъкмо тук. Продажните ни управници са се поддали на натиска на безмилостната черква и са направили ужасяващи закононарушения по отношение на тези извънредно просветени и миролюбиви хора! Редица специалисти, измежду които е и Учителя Петър Дънов, настояват, че България е прокълната тъкмо поради зверствата против Богомилите.

Дали това не е „ тежката поличба “, който засяга античния текст!? Кои ли са богоизбраните? Има доктрина, че тъкмо българите са богоизбраният народ, който ще поведе света, откакто „ сегашната система се смени “. Дано античното знамение се отнася за нас и „ прокобата “, която тегне над народа ни, се вдигне. Прокобата на злобата, незнанието и алчността, която ни задушава от край време. Прокобата на продажността и безконечното възприятие за непълноценност, поради който, непознати сили дирижират процесите в страната ни, тъкмо както е станало, когато Богомилите са били избити. Всички чакаме с неспокойствие тази поличба да се вдигне.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР