Черна сряда за инвеститорите в биткойни. Криптовалутата се срина и

...
Черна сряда за инвеститорите в биткойни. Криптовалутата се срина и
Коментари Харесай

Инвеститорите в биткойни си скубят косите: Сринаха се и ще падат още

Черна сряда за вложителите в биткойни. Криптовалутата се срина и загуби една четвърт от цената си в границите на последните 24 часа.

Виртуалните пари слязоха под границата от 11 000 $ - до 10 412 $, което е най-ниската стойност от началото на декември. Само преди 3 седмици биткойните се търгуваха на цена от към 18 000 $.

Според данните coinmarketcap.com сривът е застигнал всички водещи криптовалути като съгласно анализаторите това се дължи на индикациите за стягане на регулацията им в Южна Корея и Китай.

Специалистът Ракеш Упадхуау показва, че понижението идва от масирани разпродажби и не чака смяна в посоката на търговия в околните дни. Прогнозата му даже е биткойните да паднат до 8000 за брой напълно скоро.

Проблемите за криптовалутата идват значително от Китай и Южна Корея.

Правителството в Сеул разгласи предходната седмица, че обмисля възбрана на платформите за търговия, а точно там са основани някои от най-големите такива.

Все повече се ускоряват и слуховете, че Китай приготвя цялостна възбрана за копаене на биткойни – активност, която е най-силно развита точно там./offnews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР