Черна серия още със старта на мотосезона, който се открива

...
Черна серия още със старта на мотосезона, който се открива
Коментари Харесай

На откриването на мотосезона: Двама загинали и двама ранени рокери /снимки/

Черна серия още със старта на мотосезона, който се открива публично през днешния ден. При произшествия единствено до обед починаха двама мотористи, а други двама се отърваха с голям брой пострадвания.
39-годишен моторист почина на място откакто се блъсна в паркиран автомобил в региона на полиграфията в Пловдив. Сигналът за случая е подаден към 9.10 ч. Фаталният конфликт е станал на кръстовището на бул. „ Мария Луиза” и „ Арчарица”. На място незабавно са пристигнали полицейски екип и кола за спешна помощ.
Моторист провокира и различен случай в региона. Произшествието е станало 9:50 ч. на пътя сред Асеновград и Бачково, оповестиха от полицията. Мотоциклет "Сузуки " със старозагорска регистрация навлиза в насрещната лента и се блъска в автомобил "Рено ". 38-годишният моторист е откаран в болница с голям брой пострадвания.
Преди обяд мъж се удари в товарен микробус на бул. „ 2-ри юни “ във Враца. Мотористът е закаран в болница с контузии на крайниците и е настанен в ортопедията на локалната болница.
Моторист почина и на пътя Русе - Бяла. Инцидентът е станал тази заран в региона на Мидата, оповестиха пътуващи по основния път. 25-годишният моторист е пътувал в посока Русе, когато се е блъснал в задната част на дребен товарен автомобил. При злополуката младежът е умрял на място. Установено е, че той бил недееспособен, а моторът не е регистриран. Причините за злополуката се обясняват. Движението в сектора е затруднено и се контролира от екипи на полицията.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР