Черна се оказа днешната сряда в Мездра, научи BulNews.bg. Втори

...
Черна се оказа днешната сряда в Мездра, научи BulNews.bg. Втори
Коментари Харесай

Черна сряда! Второ самоубийство за ден в Мездра, застреля се известен спортист

Черна се оказа днешната сряда в Мездра, научи BulNews.bg. Втори човек се е самоубил тази заран, оповестява " БулНюз ".

``
реклама 

Починалият е Ваклин Добрев, който е добре прочут в железничарския град като един от именитите футболисти на локалния отбор " Локомотив " от близкото минало. Той е поставил завършек на живота си към 9 часа през днешния ден, като се прострелял с пушка в дома си.

Известният състезателен активист и бизнесмен страдал от тежко онкологично заболяване. Той решил да постави завършек на тъгите си, като дръпне спусъка. След това той не умрял незабавно, а бил откаран в болница, само че макар напъните си, лекарите не съумели да го спасят.

Ваклин Добрев е роден на 18 август 1951 година Дългогодишен футболист на Металург - Елисейна, ЖСК - Металург и Локомотив (Мездра) в Северната " Б " РФГ през интервала 1972 - 1980 година Преди това облича екипите на Стрела - Старо село, юношите на Ботев - Враца, АДФ Сливен, Левски - Лом и Ботев - Козлодуй. Офанзивен халф, един от изявените изпълнители на тимовете, в които играе.

След привършване на спортната си кариера е член на Управителния съвет на ФК Локомотив (Мездра) през първото десетилетие на този век. Занимава се с частен бизнес, основател и някогашен притежател е на Хотелски комплекс " Ваклинов " (сега " Долче вита " ).
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР