Черна неделя за България. Труповете по родните пътища през днешния

...
Черна неделя за България. Труповете по родните пътища през днешния
Коментари Харесай

Толкова черна неделя не сме имали отдавна! Адът продължава с осми труп на пътя

Черна неделя за България. Труповете по родните пътища през днешния ден станаха осем. Преди минути стана ясно, че в тежката злополука край Драгоман, която блокира пътя към " Калотина " е умряла и дамата, спътница на лидера, който издъхна на място, оповестява Блиц.

``
реклама 

Лекарите са се борили за живота й до последно, само че контузиите й са били несъвместими с живота и малко след постъпването й в болничното заведение, тя е умряла.

Днешният кървясъл ден бе белязан от доста произшествия с потърпевши и починали. Двама души откриха гибелта в София. Единият случай е станал към 3 часа на бул. " Сливница ", където млад мъж е забил возилото си в махленски дирек. Причините за злополуката към момента не са ясни. 

Малко след 6 сутринта пък край Владая едвам 21-годишен перничанин умря след злополука. Автомобилът му е паднал в дере до пътя. 

Рано тази заран при злополука загина 16-годишно момче на пътя Пазарджик - Пловдив.

Най-тъжна бе нещастието, разиграла се на пътя Варна - Бургас. Майка и бебето й издъхнаха при свиреп случай там. Малко по-късно от раните си умрял и лидерът на автомобила. По информация от полицията починалото семейство е родом от Румъния. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР