Черна гора е обявила за международно издирване гражданина на Израел

...
Черна гора е обявила за международно издирване гражданина на Израел
Коментари Харесай

Обявиха за международно издирване американец, планирал преврат в Черна гора

Черна гора е оповестила за интернационално търсене жителя на Израел и Англия Арон Шавив, по обвинявания за присъединяване в планирането на прелом в деня на парламентарните избори през октомври 2016 година, оповестява осведомителният уебсайт КДМ.

Черногорските управляващи са възобновили и интернационалното търсене на някогашния сътрудник на Централно разузнавателно управление на САЩ Джоузеф Асад, съобщи Българска телеграфна агенция.

Според резултати от следствието Арон Шавив, който по това време е бил зает да провежда предизборната акция на Демократичен фронт, е наел Джоузеф Асад, притежател на консултантска компания за сигурност " Перегрини " за специфични услуги и електронен контрол за потребностите на акцията на Демократичен фронт.

Специалната държавна прокуратура до момента два пъти добавя следствието в тази ситуация за опит за държавен прелом. Бившият сътрудник на Централно разузнавателно управление на САЩ Джоузеф Асад бе включен в листата на обвинените през юли предходната година, а по-късно бяха упрекнати и 7 негови сътрудници, които е вербувал. /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР