Черкезов от Братя стана заврян зет в Пловдив. Актьорът Дани

...
Черкезов от Братя стана заврян зет в Пловдив. Актьорът Дани
Коментари Харесай

Черкезов стана заврян зет в Пловдив

Черкезов от „ Братя ” стана натъпкан шурей в Пловдив. Актьорът Дани Ангелов се е преместил при новата си младоженка под тепетата. Там тя управлява добре развъртян салон за хубост, а той пътува до София, когато има актьорски задължения в столицата. Децата на звездата от предходния му брак гостуват на двойката през почивните дни.
Дани Ангелов сподели какъв брой добре си изкарва в родния град на жена си, откогато живее при нея. Той показа с почитателите си в обществените мрежи клипове, от които се вижда по какъв начин се разхожда край гребната база, радва се на шараните, които плуват във водата, и учи щерка си Дара по какъв начин да кара ролкови кънки. От това излиза наяве, че момичето е било при татко си през неучебните дни към Деня на будителите – 1 ноември. Актьорът се похвали с каква обич го посрещат „ двете обичани дами ” – щерка му и младата брачна половинка Петя, когато се връща в Пловдив след представления на спектакъла „ Хъшове ” на Александър Морфов в Народния спектакъл. Дани Ангелов е в актьорския състав на паметното зрелище. За завръщането му в Пловдив неговата младоженка и щерка му били подготвили специфичен афиш, на който написа „ Добре пристигнал ”. От това излиза наяве, че младата Петя се е грижила за Дара като втора майка, до момента в който татко й е бил на работа. Явно в фамилията царува младоженска идилия, а децата (или най-малко момичето) към този момент са привикнали с новата жена в сърцето на татко си.

Какво „ Уикенд ” писа, Дани Ангелов стартира да пътува постоянно към Пловдив в края на предходната година. По-късно стана ясно, че е залюбил младата пловдивчанка Петя Владикова, която си изкарва хляба с разкрасителни процедури. Наскоро артистът подвигна женитба с нея под тепетата. Тя одобри неговото фамилно име без окончанието „ а ” и към този момент споделя Петя Ангелов. Докато булката има сполучлив бизнес в Пловдив, младоженецът няма непрекъснати задължения в София. Вероятно поради това фамилията е решило да заживее под тепетата. Ангелов ръководеше школа за деца-актьори в столицата, само че поради пандемията, наподобява, се е наложило да я затвори. С влизането си в сериала „ Братя ” той бе компактно ангажиран със фотоси, само че сериалът завършва, тъй че ще се освободи. Тъй като не е на щат в нито един спектакъл в столицата, звездата няма представления всяка вечер, поради което може да прекарва задоволително време с младата си жена в Пловдив. Когато има задължения в София, може да пропътува 120-те километра сред двата града, с цел да си свърши работата, а след това да се върне в новия си дом.

Ако обаче уговорките на Дани в столицата зачестят, може би двойката ще премисли въпроса с местожителството си. Единият от двамата ще би трябвало да реалокира бизнеса си. Актьорът може да отвори актьорска школа в Пловдив и да стартира са играе в представления на Пловдивския спектакъл, вместо по софийския подиуми. Другият вид е Петя да отвори в София салон за хубост. Но това значи да изгуби пловдивските си клиенти.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР