Черил Ивека от Саутхамптън, беше съдена за натрапчиво поведение в

...
Черил Ивека от Саутхамптън, беше съдена за натрапчиво поведение в
Коментари Харесай

Осъдиха едрогърда красавица за сексуален тормоз спрямо бившия си любовник

Черил Ивека от Саутхамптън, беше съдена за натрапчиво държание в обществените мрежи във връзка с някогашния си ухажор, с който се срещнала в Tinder. Съдът е осъдил 26-годишна жена на една година условно, наложил ѝ санкция и възбрана да се приближава до жертвата си за период от 2 години.
Черил и Пол Айри се срещнали в Tinder и се срещали известно време. Пол решил да се раздели с дамата, когато почнала да го управлява маниакално и му забранила да съхранява в телефона си номерата на приятелките му.
След раздялата им дамата преследвала гневно някогашния си ухажор в продължение на месец и половина. Тя му изпращала многочислени нейни голи фотоси и заплашвала, че ще се самоубие, в случай че Пол не се върне при нея.
Също по този начин дамата създавала подправени сметки в Instagram, Snapchat и Фейсбук, посредством които се опитвала да реализира реципрочност от Пол, заплашвала фамилията и приятелите му, с цел да го принуди да ѝ се обади.
Пол Айри декларирал пред съда, че даже е изгубил бизнеса си заради нуждата да отстрани данните на компанията си от обществените мрежи.
Въпреки налудничавите ѝ дейности, Черил била освидетелствана като здрава и наказана условно, защото не съумели да открият дали страда от психологични разстройства.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР