Черешката на тортата“ получи сериозни критики от зрителите тази седмица,

...
Черешката на тортата“ получи сериозни критики от зрителите тази седмица,
Коментари Харесай

Зрителите попиляха „Черешката на тортата“

" Черешката на тортата “ получи съществени рецензии от феновете тази седмица, като отрицателната вълна е ориентирана главно против дамите във формата. Домакини са актьорите Стефан Щерев, Владимир Зомбори и Ирмена Чичикова, Мис България 2020 Венцислава Тафкова и радиоводещата Елена Бозова, а последните три отнесоха най-вече обиди и насмешки от феновете.

Те недоволстват против безумния асортимент на участници освен тъй като считат, че не известни никому, само че най-много поради представянето им. „ Много странна компания тази седмица – домакинята можеше най-малко да смени вмирисаната блузка, с която готви, а за миската просто нямам думи – имам възприятието, че ги избират със закрити очи “, недоволстват почитатели, написа уеб сайтът show.bg.

Като първи хазаин Бозова отнесе най-вече рецензии, по тази причина че не се е преоблякла при посрещането на гостите. Радиоводещата в реалност от сутринта до формалната вечеря изкара с една и съща моряшка блузка, като даже не се постара да си пооправи косата и да постави грим. Ястията ѝ също не се сториха впечатляващи на фена, а някои от тях се оказаха цялостен неуспех. За похлупак – на масата нямаше завивка.

Като извадена от филм на ужасите пък бе избрана актрисата Ирмена Чичикова. „ Все едно виждам персонаж от хорър лента е. От тия, дето излизат от бунар, облечени с дълга бяла нощница и обърнати склери “, разясняват я зевзеци. „ Толкова е анемична, че единствено като я погледна и ми редуцира хемоглобина пагубно “, прибавят други.

Основният хейт обаче се изля върху Мис България, която бе съпоставена с „ настъпана жаба “ поради пластичните си корекции. Претенциите ѝ също подразниха феновете – Венцислава завладяно съобщи още първоначално, че не употребява лук, чесън, субпродукти и като цяло съвсем нищо не обичала да яде.

„ Този път пъклен се изложихте с подбора на участници. Да не се чудите за какво ви е невисок рейтинга “, беснеят фенове.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР