Черешката на тортата е много приятно предаване, но тази седмица

...
Черешката на тортата е много приятно предаване, но тази седмица
Коментари Харесай

Божествен мазньоч: Такъв участник в Черешката досега не е имало

" Черешката на тортата " е доста прелестно предаване, само че тази седмица в действителност удари дъното. Иво Димчев е скандална персона, която няма място в това предаване ".

" Отсега споделям, че ще пропуснат серията, когато той е хазаин. Няма да имам толкоз нерви да го изтрая. Рядко противоположен вид с липса на обикновени маниери ".

" Говоренето с цялостна уста ми е най-отблъскващо ".

" Гледам поради Иво Димчев. Браво за гения, интелекта, възприятието за комизъм и най-много за това да си над нещата... удивлявам са на хора, които не се тормозят от своята уникалност и от това, което са, без значение от просташките обиди, погледи, размахване на пръст и сходни ограничености. Продължавай все по този начин на инат на " злобарите ".

" Манчев не би трябвало да кани такива сходства на индивиди. Гледката не е приятна, а отблъскваща. Единият като демон, моделката като подигравка. Най-зле се усещаше в тая компания художникът. Какво да прави индивидът би трябвало да ги търпи ".

Това са единствено една дребна част от мненията в обществената мрежа Facebook след снощното издание на " Черешката ".

Домакин бе бизнес дамата Ивет Григорова. Усмихнатата и положително настроена откривателка на модели, която е за първи път в кулинарното предаване, отвори за гостите дома си. За гордата майка на две красиви дъщери, едната от които е известната актриса Луиза Григорова, здравословното хранене е от огромно значение. Тя се постарае да сготви нискокалорична, красива, вкусна и балансирана храна. 

Едно от ястията й бе наречено отот Димчев " възвишен мазньоч ". Повече гледайте във видеото.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР