Черен пазар с билетите за Hills of Rock се завъртя

...
Черен пазар с билетите за Hills of Rock се завъртя
Коментари Харесай

Дни преди старта: Черен пазар с билетите за Hills of Rock

Черен пазар с билетите за Hills of Rock се завъртя в нета. Продават се най-вече такива, закупени още предишното лято „ на мрачно “, преди да е ясна програмата и изпълнителните на грандиозния рокфест на Гребната. Те костваха по 80 лв. и важаха за програмата за трите фестивални дни, а в този момент могат да се намерят по онлайн тържищата с надценка сред 20 и 40 лв.. Въпреки новата цена те излизат много по на сметка, в сравнение с да се закупят от билетните каси в този момент.

Причината е, че от дълго време евтините билети са разпродадени ​- смесен тридневен има единствено за 180 лв. (от 120, 140 и 160 лв. от дълго време са изчерпани). При еднодневните билети обстановката е идентична - тези от 80 лв. са изкупени, намират се единствено по 100 лв..

Тази година Hills of Rock е издърпан по-рано във времето, с цел да се спасят рокаджиите от жегите, и ще се организира в интервала 28-30 юни на Гребната база. Събитието е включено в програмата на Пловдив - Европейска столица на културата и на него се разпореждат големи очаквания да изпълни на 100 % хотелската база в града и околните обитаеми места. Според вътрешната статистика на booking.com 92% от местата, пуснати в резервационната система за тези дати, към този момент са заети. Цената на двойната стая потегля от 119 лв..
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР