Чепеларе. България не може без ДПС, а ДПС има само

...
Чепеларе. България не може без ДПС, а ДПС има само
Коментари Харесай

Местни избори 2019: Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ: Чепеларе има нужда от ДПС, от политиката на толерантността и заедността

Чепеларе. България не може без Движение за права и свободи, а Движение за права и свободи има единствено едно – в България. С тези думи се обърна към жителите на Чепеларе ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ на предизборната среща в общинския център. На нея бяха показани претендентите за общински съветници и претендента за кмет на Община Чепеларе Анета Пашалиева. Това оповестиха от пресцентъра на Движение за права и свободи .
Има едни самонарекли се патриоти, чиято философия е ненавист, опълчване и разделяне измежду хората. Патриотизмът сплотява, а не разделя, сподели водачът на Движение за права и свободи. Патриотизмът не слага под риск стабилността и сигурността на страната, тъй като всяка ненавист ще получи своята реципрочна ненавист. Движение за права и свободи със своите полезности - заедността и толерантността споделя, че разликата не е проблем, а благосъстояние, разгласи още той. Карададайъ сподели, че християни и мюсюлмани могат да бъдат един до друг само в Движение за права и свободи. Само в Движение за права и свободи те могат с горделивост да развяват своята еднаквост, без да е проблем идентичността на другия, добави той.
Карадайъ даде цялостна поддръжка на претендента за кмет на Община Чепеларе Анета Пашалиева и сподели, че тя се кандидатира от Движение за права и свободи, тъй като е родолюбец, обича Родината, Общината и хората от Чепеларе. Чепеларе има потребност от Движение за права и свободи, от политиката на толерантността и заедността, разгласи той. Председателят съобщи, че Чепеларе има потребност да бъдем единни и дружно, с цел да има бъдеще в общината. Защо през последните 10 години в Чепеларе, Смолян и Баните не се случват нещата по този начин както в Рудозем, Мадан и Неделино. Общините на ГЕРБ не могат да се съпоставят с тези на Движение за права и свободи в Рудозем, Борино, Неделино и Мадан, изясни Карадайъ.
Лидерът на Движение за права и свободи сподели, че огромните партии са партиите на огромните градове. Тяхната грижа не стига до дребните общини и дребните обитаеми места. Движение за права и свободи е партията, която е пример за ръководство на дребните общини и обитаеми места, разгласи той. Това се приказва в Брюксел и го знаем всички в България. Въпросът е дали ние жителите на Чепеларе желаеме общината да се развива както тези общини, които се ръководят от Движение за права и свободи, запита водачът.
Ние би трябвало да си свършим нашата работа, с цел да дадем бъдеще на нашите деца в Чепеларе, Родопите и България, изясни още Карадайъ. Днес сме тук, с цел да кажем, че моделът на ръководство на млаките общини на Движение за права и свободи, който го има в прилежащите общини, ще се случи и в Чепеларе след 28 октомври. На 27 октомври ще гласуваме за Анета Пашалиева и за нашите общински съветници, с цел да вземат верните решения в поддръжка на развиването на нашата община Чепеларе, заключи ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.
Аз, етническият българин и православен християнин имам достойнството към този момент от 20 години да работя в Движение за права и свободи и в никакъв случай не бих заменил тези 20 години за други, сподели зам.-председателят на ПГ на Движение за права и свободи Йордан Цонев. Това споделям аз на патриотите и националистите от Родопите. Вие не сте патриоти и същински родолюбци. Ако бяхте такива, щяхте да съпоставяте единствено качествата и в никакъв случай етническата принадлежност и религията. Това е бъдещето на България – да бъдем дружно, да творим дружно, да сътворяваме условия за нашите деца дружно, сподели още той. Йордан Цонев съобщи, че все пак Анета ще бъде кмет. Въпреки предразсъдъците Чепеларе ще има своя заслужен кмет и Движение за права и свободи ще застане зад нея с целия си експертен капацитет, с цялата си мощ и с цялото родолюбие и национализъм на всички българи, които работим за Движение за права и свободи, заключи Цонев.
На предизборната среща участваха още националният представител Хайри Садъков и регионалният ръководител на Движение за права и свободи Смолян Салих Аршински.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР