Ченгета погнаха певицата Рени. Изпълнителката спретна луда надпревара с полицията,

...
Ченгета погнаха певицата Рени. Изпълнителката спретна луда надпревара с полицията,
Коментари Харесай

Ченгета погнаха Рени - slava.bg

Ченгета погнаха певицата Рени. Изпълнителката спретна луда конкуренция с полицията, откакто съседи подадоха сигнал поради празненството, на което певицата пяла, научи HotArena.

Фолк звездата се разминала на косъм с протест на недоволни съседи. Цели 13 сигнала са подадени в полицията по време на лудия ваучър, с присъединяване на Рени през миналия уикенд, описват очевидци.

Късметът на чалга фурията не й изневерява и тя се разминава на минути с полицията. Певицата е била поканена на тържеството от шумна компания бохеми, които всяко лято вършат луди празненства по морето. Този път обаче, не един, а цели 13 сигнала били подадени на телефон 112. За благополучие певицата се разминала с акт и арест, защото си тръгнала с диджей Кърмак от Сърбия, който също е бил на празненството, написа "България през днешния ден ".

Самата Рени не желае да разяснява случая, защото не е била част от тържеството по време на случая с полицията. И не знае какво е ставало.

В момента певицата се старае да съчетае почивката с работата това лято, макар многото ангажимент. Тя съблюдава ограниченията за сигурност, само че е безапелационна, че не я е боязън от вируса и е подготвена да работи интензивно, защото за нея стерилната среда не е решение.

„ Животът би трябвало да продължи обикновено, с повече внимание към запазване живота на себе си и околните си”, счита певицата.

Преди няколко седмици Рени съумя да провежда и незабравим рожден ден за сина си Аспарух. Тя нае цялостен плувен комплекс в столицата, с цел да може момчето да прекара празника си, забавлявайки се с другари.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР