Челси задължително трябва да победи Уест Хам в събота, за

...
Челси задължително трябва да победи Уест Хам в събота, за
Коментари Харесай

Аспиликуета: Челси ще чака грешки в дербито на Манчестър

Челси наложително би трябвало да победи Уест Хам в събота, с цел да може да капитализира от загубата на точки в дербито на Манчестър сред Юнайтед и Сити, съобщи бранителят на лондончани Сесар Аспиликуета. " Сините " изостават с 11 пункта от лидера Манчестър Сити и с 3 от втория Манчестър Юнайтед, а победа над Уест Хам или ще ги приближи до лидера, или ще ги изравни на второто с Юнайтед.

" Двата манчестърски тима не могат да вземат по едно и също време три точки, тъй че би трябвало да използваме опция като тази. Ние обаче би трябвало да играем интелигентно и да забележим по какъв начин ще реагират съперниците ни ", съобщи бранителят.

Челси се намира в серия от 6 победи в 7 мача, като само равенството 1:1 с Ливърпул пречи на серията на " сините " да бъде съвършена.

" Трябва да подходим деликатно към всеки мач през декември, тъй като на всеки три дни играем за нови три точки. Тези мачове ще имат решаващо значение в последните седмици от сезона и могат да ни разрешат да се борим за купата ", добави Аспиликуета.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР